Lékárna.cz

Mouky a strouhanky
Neobsahuje: palmový olej, Obsahuje složku: žito

PROBIO Mouka žitná chlebová BIO 1 kg

PROBIO Mouka žitná chlebová BIO 1 kg

Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…

Skladem více než 5 kusů

47 Kč

NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná žitná natural 1000 g BIO

NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná žitná natural 1000 g BIO

Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…

Skladem více než 5 kusů

42 Kč

PROBIO Mouka žitná celozrnná jemně mletá BIO 1 kg

PROBIO Mouka žitná celozrnná jemně mletá  BIO 1 kg

Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…

Skladem více než 5 kusů

42 Kč

NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná žitná natural 1000 g

NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná žitná natural 1000 g

Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…

Skladem více než 5 kusů

31 Kč

PERNERKA Mouka žitná celozrnná hladká BIO 1 kg

PERNERKA Mouka žitná celozrnná hladká BIO 1 kg PERNERKA Mouka žitná celozrnná hladká BIO 1 kg

Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.

Skladem už jen 3 - 5 kusů

52 Kč

BIO NEBIO Žitná celozrnná mouka hladká BIO 1 kg

BIO NEBIO Žitná celozrnná mouka hladká BIO 1 kg BIO NEBIO Žitná celozrnná mouka hladká BIO 1 kg

Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.

Skladem už jen 1 - 2 kusy

46 Kč 44 Kč -4 %

Mouky a strouhanky
Neobsahuje: palmový olej, Obsahuje složku: žito

Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další. 

Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.

Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.

Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.

Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.

Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.

Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.

Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.