Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.

Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč

Díky své struktuře je docela univerzální, lze ji použít k přípravě…
50 Kč

Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
50 Kč

Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč

Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
55 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč

Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč

Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
86 Kč

Vyrobena z přirozeně bezlepkových přísad, obsahuje rýžové, bramborové…
99 Kč

Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
99 Kč

Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
105 Kč

Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 112 Kč -3 %

Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
116 Kč

Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
116 Kč

Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
120 Kč

Bezlepková směs pro univerzální použití na palačinky, knedlíky,…
122 Kč

Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
125 Kč

Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
125 Kč

Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
126 Kč

Bezlepková alternativa běžné mouky s vysokým obsahem proteinů a…
136 Kč

Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na…
182 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.