Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
122 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
75 Kč
Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
65 Kč
Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
72 Kč
Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
72 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
85 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
155 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.