
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
165 Kč

Sůl se často používá jako finální posyp nebo o ochucování jídel kvůli…
165 Kč

Novinka
Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…
165 Kč

Včelí pyl obsahuje pylová zrna vysoké kvality, lze ho konzumovat…
166 Kč

Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna.
167 Kč

Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
169 Kč

Lahodná pasta k dochucování pokrmů vyrobena přírodní fermentací.
169 Kč

OD 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Himalájská jemná růžová sůl z pákistánských hor je vhodná ke koupelím…
170 Kč

Slaná, lehce nasládlá a příjemně pikantní pasta, které se používá do…
170 Kč

Lehce šťavnatá pochoutka, kterou můžete použít na chlebíky, do…
170 Kč

Autentická a chuťově výrazná omáčka se sladkokyselou chutí tamarindu,…
170 Kč

Sladká chilli omáčka patří k nejoblíbenějším omáčkám, hodí se hlavně…
170 Kč

Autentická Teriyaki omáčka z čerstvých surovin, vznikla ve spolupráci…
170 Kč

Sladká miso pasta vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez…
185 Kč 172 Kč -7 %

Mořská řasa vysoké kvality, jsou to tenké mírně restované plátky…
173 Kč

Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez glutamátu a…
180 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
185 Kč

Kešu pasta se vyrábí z kešu ořechů, které jsou šetrně upraženy…
185 Kč

Slano-kyselá šťáva vyrobené přírodní fermentací, používá se jako…
185 Kč

Pochutina s autentickou kouřovou chutí s pikantním twistem dokonale…
185 Kč

Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
189 Kč

Voňavá a lahodná směs orientálního koření, vhodná k dochucení čaje,…
190 Kč

Chuťově vyladěné pesto stačí pouze namazat na pečivo, přimíchat do…
190 Kč

Autentická Vietnamská omáčka z čerstvých surovin, je vhodná hlavně na…
190 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.