Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

JOHNSON´S BABY Koupel pro celé tělo a vlásky 500 ml

91
14
starstarstarstarstar  91 %
akceJOHNSON´S BABY Koupel pro celé tělo a vlásky 500 ml
Umýt tělo i vlásky najednou šetří váš čas i trpělivost miminka. Koupel je speciálně vyvinutá pro citlivou pokožku novorozenců. Více informací
Kód výrobku: 114461
Běžná cena: 149 Kč (ušetříte: 30 Kč = 20 %)
Cena s DPH: 119 Kč
Dostupnost: skladem 1 - 2 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku JOHNSON´S BABY Koupel pro celé tělo a vlásky 500 ml

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
olga kroutilova(24.09.2016)starstarstarstarstar

Doporucuji, pouzivame od miminka stale - uz sedm let.

letzingerova@seznam.cz(13.09.2016)starstarstarstarstar

Mossigová(03.08.2016)starstarstarstarstar

evik.mouckova@seznam.cz(11.07.2016)starstarstarstarstar

zuzana.klimova7@gmail.com(25.02.2016)starstarstar

quemon@seznam.cz(04.02.2016)starstarstarstarstar

matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstarstar

Toníček(23.09.2015)starstarstarstar

tulakova.martina@seznam.cz(14.10.2014)starstarstarstarstar

michalmejdr(12.08.2014)starstarstarstarstar

ZuzanaZabranska(18.05.2014)starstarstarstarstar

pinetka(22.11.2012)starstarstarstarstar

formankova.jolana@seznam.cz(01.11.2012)starstarstarstarstar

libor preslicka(09.10.2012)starstarstarstar

spokojen

kamgenet(28.07.2012)starstarstarstarstar

Super věc!

Ověřený zákazník(17.06.2012)starstarstar

Dobrá cena, ale příště bych zřejmě volila jinou variantu.

PRO: Jemná příjemná vůně. Praktická forma koupele - nemusíme mydlit.
PROTI: Pěna se neudrží a rychle spadne.
Lucie(17.05.2012)starstarstarstar

používáme pravidelně večer do koupele, pokožku máme krásně vláčnou a asi tak akorát promaštěnou

PRO: příjemný mastný tak akorát
Erika Ochová(23.11.2011)starstarstarstar

Kvalitní dětská kosmetika, syna s ní pravidelně koupu už od narození a miji s ní i vlásky. Není dráždivá a jsem s ní velmi spokojena. Vhodná i pro alergiky, je naprosto bezproblémová.

PRO: -pěkně mije, dětem je příjemný- nealergenní- nevadí ani při pravidelných koupelích-vhodný pro miminka i batolata.
Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstar

dobré

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu