
Passata tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek,…
55 Kč

Novinka
Voňavé koření s výraznou bylinnou chutí, je skvělé do polévek, omáček…
62 Kč

Kombinace černého drceného pepře a citrónové kůry se postará nejen o…
52 Kč

Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové…
44 Kč

Zeleninový vývar v kostce s výraznou chutí, obsahuje vysoký podíl…
44 Kč

Oblíbené nepasterizované ječmenné miso vyrobené z bio sójových bobů a…
196 Kč

Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
165 Kč

Rajčatová pasta vyrobená z na slunci vyzrálých italských bio rajčat.
44 Kč

Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
155 Kč
Doplněk stravy

Akce
Olej prémiové kvality z konopných semínek za studena lisovaný.
279 Kč 188 Kč -33 %

Zcela přírodní, můžeme ho použít při přípravě pokrmů a to zejména do…
145 Kč

Sladká miso pasta vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez…
185 Kč 172 Kč -7 %

Pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi…
119 Kč

Přírodní sladidlo, které je skvělou alternativou k běžným cukrům.
135 Kč

Kokosový cukr je ideální alternativou rafinovaného cukru. Má nízký…
99 Kč

Tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semínek.
109 Kč

Pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi…
106 Kč

Rajčatová omáčka je vyráběna v italském Toskánsku z místních…
80 Kč

Máte rádi odlehčené a nadýchané bábovky, muffiny nebo sušenky? Pak…
7 Kč

Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
72 Kč

Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
70 Kč

Třtinový cukr je výborný do kávy, čaje, domácích limonád i na pečení…
465 Kč

Vinný ocet se používá výhradně pro přípravu studených jídel a pochází…
70 Kč

Oblíbená omáčka z rajčat z organického zemědělství, vyzrálých na…
82 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.