Přírodní produkt, který byl vyroben fermentací alkoholu z čerstvě vymačkaného organického jablečného džusu a kyseliny octové.
136 Kč
Kokosový cukr je ideální alternativou rafinovaného cukru. Má nízký glykemický index a obsahuje velké spektrum živin.
105 Kč
Přírodní konzervační prostředek, používá se jako dochucovací prostředek jídel, nealkoholických a alkoholických nápojů.
249 Kč
Třtinový cukr s melasou má charakteristickou, příjemně karamelovou chuť i vůni. Drobné krystalky mají světle hnědou barvu. Vyrábí se z cukrové třtiny.
62 Kč
Sladidlo vyrobené z březové kůry, které má méně kalorií, nízký glykemický index a je bez sacharózy.
275 Kč
Pektin je nenahraditelný želírovací prostředek. Při zavařování nemění chuť použitého ovoce a je silně želírující. Je vyrobený z jablečného základu.
55 Kč
Bio olej, získaný výlučně z certifikovaných ekologických oliv.
242 Kč
Směs za studena lisovaných olejů ze speciálního výběru oliv té nejvyšší kvality, které dodávají oleji jemnou a vyváženou chuť.
204 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
385 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice.
70 Kč
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek, marinád i vánočního cukroví.
75 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého pečiva.
75 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní pikantnosti.
85 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Pepř černý celý má výraznou ostrou, až pálivou chuť. Používá se především k dochucení polévek, salátů, studených i teplých omáček.
45 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.