Lékárna.cz

Syrovátkové proteiny KOLIBA

KOLIBA WPC 80 Protein Natural 1000 g

Doplněk stravy

KOLIBA WPC 80 Protein Natural 1000 g KOLIBA WPC 80 Protein Natural 1000 g

Výprodej

Kvalitní a chutný syrovátkový protein vyrobený na Slovensku.

Skladem už jen 1 - 2 kusy

749 Kč 599 Kč -20 %

KOLIBA WPC 80 Protein Cappuccino Cream 1000 g

Doplněk stravy

KOLIBA WPC 80 Protein Cappuccino Cream 1000 g KOLIBA WPC 80 Protein Cappuccino Cream 1000 g

Výprodej

Kvalitní a chutný syrovátkový protein vyrobený na Slovensku.

Skladem už jen 3 - 5 kusů

699 Kč 599 Kč -14 %

KOLIBA WPC 80 protein Vanilka 1000 g

Doplněk stravy

KOLIBA WPC 80 protein Vanilka 1000 g KOLIBA WPC 80 protein Vanilka 1000 g

Výprodej

Syrovátkový proteinový nápoj, potřebný pro zvýšení tělesného výkonu.…

Skladem už jen 1 - 2 kusy

699 Kč 589 Kč -16 %

KOLIBA WPC 80 protein Jahoda 1000 g

Doplněk stravy

KOLIBA WPC 80 protein Jahoda 1000 g KOLIBA WPC 80 protein Jahoda 1000 g

Syrovátkový proteinový nápoj, potřebný pro zvýšení tělesného výkonu.…

Momentálně nedostupné

Syrovátkové proteiny KOLIBA

Syrovátkové proteiny jsou jednou ze složek sportovní výživy, které se hojně využívají při posilování pro nárůst svalové hmoty, regeneraci svalů nebo při hubnutí a redukční dietě. V naší nabídce najdete syrovátkové vanilkové, čokoládové nebo také jahodové proteiny pro muže i pro ženy od značek GymBeam a BeastPink nebo také Aminostar a dalších. 

Jak se pozná kvalita syrovátkového proteinu?

Syrovátkový protein vzniká při srážení mléka a jeho základem je mléčná bílkovina. Dle výrobního postupu a typu syrovátkového proteinu lze rozlišit také jeho kvalitu. 

  1. Usušení výchozí suroviny - na základě technologických procesů vznikne sypký prášek, který obsahuje 50 - 80 % proteinu. Na trhu lze nalézt také s příchutí - vanilkový, čokoládový apod. 
  2. Iontová výměna - za využití elektrického náboje suroviny a chemických postupů vzniká požadovaný proteinový koncentrát.
  3. CFM -  metoda využívá keramických filtrů. Vzniká tak kvalitní ultrafiltrovaný protein, o čemž vypovídá také jeho cena.

Typy syrovátkového proteinu a kdy je vhodné ho používat

  1. Koncentrát = WPC, užívat během dne jako doplněk stravy, dále 45 minut po tréninku a v období, kdy usilujeme o nárůst objemu svalů.
  2. Syrovátkový izolát = WPI, během dne, 45 minut po tréninku, v rýsovací fázi tréninku.
  3. Syrovátkový hydrolyzát = HYDRO, během dne, nejlepší pro tvorbu svalové hmoty, podporu regenerace, vhodný také pro ženy při redukci hmotnosti.

Tip: Již nemusíte stát dlouhé fronty v lékárně. Objednejte si zboží v našem e-shopu a využijte dopravy zdarma!

Kategorii Syrovátkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.