
Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem k ochucení…
209 Kč

Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem, fermentací bez…
209 Kč 205 Kč -2 %

Novinka
Tradiční japonské rýžové víno používané jako ochucovadlo v kuchyni…
194 Kč 192 Kč -1 %

Sladká miso pasta vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez…
185 Kč 172 Kč -7 %

Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna.
167 Kč

Instantní miso polévka s wakame dovezená rovnou z Japonska.
142 Kč

Novinka
Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…
165 Kč

Rýžový slad je přírodní sladidlo neobsahující bílý cukr ani umělá…
139 Kč

Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno…
129 Kč

Přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
110 Kč

Sušené mořské řasy mají vysoký obsah minerálních látek, vitamínů,…
132 Kč

Novinka
Stoprocentní přírodní sirup z brusinek bez přidaných barviv a…
125 Kč

Novinka
Nepasterizovaná pasta z cizrny neobsahuje sóju, chemické konzervanty…
120 Kč

Novinka
Prémiová vyráběná z pečlivě vybíraných jablek a kanadských brusinek s…
120 Kč

Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem k ochucení…
102 Kč

Fermentovaná ředkev, která se používá do sushi a jako příloha k…
95 Kč

Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno…
79 Kč

Novinka
Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…
76 Kč

Novinka
Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…
60 Kč

Novinka
Sušené plody klikvy velkoplodé, které jsou proslazeny jablečnou…
74 Kč 72 Kč -3 %

Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu.
66 Kč 60 Kč -9 %

Novinka
Neloupaný černý sezam je chuťově výraznější než sezam světlý, má…
32 Kč

Prášek z japonského kořene, který se může přidat například do sushi.
26 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.