Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Tato mouka se běžně používá při nízkosacharidovém pečení jako…
92 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
59 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
82 Kč
Mouka celozrnná pšeničná v bio kvalitě vhodná pro pčečení.
49 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč 66 Kč -4 %
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
50 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
49 Kč 43 Kč -12 %
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
Přirozeně bezlepková mouka je vhodná především na pečení, do dortů a…
Celozrnná pšeničná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
Směs na slunečnicový chléb, vhodná do domácích pekáren i do trouby.
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.