Tato 100%-ní mandlová pasta se vyrábí z nepražených mandlí, které se…
219 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém s hořkou čokoládou je pochoutka plná energie.
152 Kč
Mandlový krém je vyroben šetrnou metodou ze 100% pražených mandlí se…
209 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém s mléčnou čokoládou je pochoutka plná energie.
146 Kč 126 Kč -14 %
Sladké blanšírované mandličky namleté do hedvábně hladkého krému s…
185 Kč
Oříškový krém bez cukru s mandlemi a kokosem.
182 Kč
Duo pack obsahuje jemný mandlovo kokosový krém a jahody v bílé…
389 Kč
Krémové máslo z jemně pražených mandlí.
170 Kč
Tato příjemná lehce slazená pomazánka s velmi vysokým podílem mandlí…
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém s bílou čokoládou je pochoutka plná energie.
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.