Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

HemaGel 30 g

90
12
starstarstarstarstar  90 %
akceHemaGel 30 g
Zdravotnická prostředek HEMAGEL vytváří optimální pH v ráně a tím napomáhá hojení, prověřená struktura zabraňuje uvolňování částeček gelu do rány. Více informací
Kód výrobku: 100950
Běžná cena: 642 Kč (ušetříte: 113 Kč = 18 %)
Cena s DPH: 529 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Pátek 9.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku HemaGel 30 g

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Jana Tomášová(07.12.2015)starstarstarstarstar

anela60(31.03.2015)starstarstarstarstar

Opravdu účinný.Jsem s ním nadšená.Manželovi vyléčil během měsíce bércový vřed, s kterým se skoro rok trápil a a jiná léčba a různé mastičky mu nezabíraly.

ulenka(10.08.2014)starstarstarstarstar

Mažu si tím odřené koleno, od té doby rána nehnisá a pomalu se tvoří nová kůžička.

Luna(26.05.2014)starstarstarstar

latalova(12.05.2014)starstarstarstarstar

Skvěle mi zabírá na praskliny na patách. Do dvou dnů je vše vpořádku.

m.hromkova(14.09.2013)starstarstarstarstar

Kubelková(20.06.2013)starstar

nepostradatelný pro každou domácnost

PRO: všestranné použití
Lennusska(05.06.2013)starstar

Eva Poustecká(26.04.2013)starstarstarstarstar

tento gel mám ozkoušený na problematicky se hojících ránách, nic lepšího jsem zatím nenašla. sice drahý, ale naprosto funkční.

PRO: výborná věc na urychlení hojení, v mém případě na spáleninu.
Olga Plzáková(28.03.2013)starstarstarstarstar

výrobek používáme v rodině na drobná poranění spokojenost, rychlé zahojení ran

PRO: mám vyzkoušené
Ověřený zákazník(10.03.2013)starstarstarstarstar

tento produkt znám a používáme jej celá rodina

PRO: vynikající
Ověřený zákazník(28.01.2013)starstarstarstarstar

pomáhá

Ověřený zákazník(25.01.2013)starstarstar

funguje dobře, jen je trochu problém, pokud namazané místo potřebujete překrýt, je k tomu potřeba nesavý materiál a to každý doma nemá

littlemouse(28.12.2012)starstarstarstar

Renča(01.12.2012)starstarstarstarstar

Používá ho celá rodina, je skvělý na záděry a různá drobná poranění,která hojí bez strupů

PRO: perfektně a rychle vše hojí
Ověřený zákazník(29.11.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší věc na popáleniny.

PRO: Nejlepší věc na popáleniny i drobné škrábance nepálí velmi rychle hojí nejsou žádné jizvy
PROTI: vyšší cena
sapolarka@seznam.cz(22.11.2012)starstarstarstarstar

Dobře hojí

evulepe(15.11.2012)starstarstarstarstar

Nádherně a rychle hojí bez zjizvení pokožky. Pomohl i od nehojících se a věčně praskajících ran způsobených hyperkeratózou. Super s nápl. HYDROFILM/Cosmopor.

Vedralová(20.09.2012)starstarstarstarstar

Dostala jsem na tuhle mast doporučení.Vyzkoušela jsem a budu také doporučovat.Je úžasná.

PRO: Mast je úžasná,už dlouho mám bércový vřed a nic nezabíralo,Tato mast ránu hojí přímo před očima.
PROTI: Není nic
lucie.sponarova(18.07.2012)starstarstarstarstar

Hodně mě trápí genitální herpes a tenhle přípravěk mě zachránil, dobře vyhojí puchýřky a opar nepřejde do vředu, což je zázrak. Kdo má herpes, ví o čem píšu.

Ověřený zákazník(03.06.2012)starstarstarstar

Výborné hojivé účinky

Ověřený zákazník(26.05.2012)starstarstarstar

Doporučuji tento produkt , stejně jako byl doporučen mě,

PRO: osvědčený prostředek na hojení ran
Zd. Bonková(11.05.2012)starstarstarstarstar

Používám ho od doby uvedení na trh, přibližně asi 2 roky.

PRO: Výborný na drobná poranění. Vhodný i na rány po chirurgickém zákroku.
Ověřený zákazník(29.03.2012)starstarstarstar

byl nám doporučen

PRO: vyzkoušíme
slavka Adamcová(09.03.2012)starstarstarstarstar

byl mi doporučen

PRO: cena
PROTI: nic
OSVINEK(09.03.2012)starstarstarstarstar

VIDĚLA JSEM REKLAMU-ZKUSILA-BYLA SPOKOJENA-PŘI PLACENÍ ONDLELA:-))

PRO: ÚŽASNĚ POMÁHÁ
PROTI: CENA
Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstarstar

výborné na popáleniny, I a II stupně, nutnost krytí mastným tylem + gázou

PRO: výborné na popáleniny, I a II stupně, nutnost krytí mastným tylem + gázou
Ověřený zákazník(27.02.2012)starstarstarstarstar

Jinde ještě dražší

PRO: Vynikající produkt.
PROTI: Cena vysoká
Ověřený zákazník(25.02.2012)starstarstarstarstar

Tento gel mi doporučila známá (měla jsem rozsáhlé opary), měla jsem k tomu nedůvěru i díky ceně, protože 5g stojí řádově 135-160Kč, když si ale objednáte toto větší balení, určitě se to vyplatí, má celkem dlouhou expirační dobu a lze používat i na různé oděrky. Musím říct, že se mi opary hojily celkem rychle a na menší plochu by určitě fungovalo ještě rychleji. Rty byly stále pružné a nic nepraskalo.

PRO: doporučuji na opary, hojí se rychleji než obvykle cenově výhodné balení
PROTI: vyšší cena produktu, ale v tomto balení výhodná
magda(22.02.2012)starstarstarstar

plně doporučuji

PRO: splňuje to co slibuje v návodu
PROTI: není, snad jen vyšší cena
Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstar

Ačkoli jsem tomu moc nevěřila, docela funguje a urychluje hojení

Jaroslav Bleha(02.01.2012)starstarstarstarstar

Léčíme s lékařem dlouhodobě nemocnou matku, která trpí dekubity. Problém tkví v tom, že i přes dekubitační podložku a pravidelnou a fundovanou péči se dekubity vytvořily a velmi pomalu se hojí. Zatím nejúčinnější ze všech možností je osvěsdčená Betadinka. Kyselina hyaluronová, stříbrná síťka, Višněvského roztok s dehtem nebo s peruánským balzámem, chlorofylová mast, aloe vera a všechny možné výrobky z něj, všechny tyto prostředky se neosvědčily. V tomto obchodě jsem na šel mast HemaGel 30g jako nejlevnější a obchod už znám, tak jsem se rozhodl právě zde ji objednat. objednávka byla vyřízena vlastně hned.

PRO: Perfektní recenze na léčení dekubitů
PROTI: Dost vysoká cena
Ověřený zákazník(21.12.2011)starstar

nebobtná

PRO: nic
PROTI: u mne nefunkční
Milena Sadovská(20.12.2011)starstarstar

Zatím je velmi krátká doba na hodnocení, ale věřím, že jsem koupila správně.

Zdeněk(19.12.2011)starstarstarstarstar

Pomohl mi během 5 dní zacelit bércový vřed.

PRO: Funguje a to velmi rychle.
PROTI: Vysoká cena
Ověřený zákazník(08.12.2011)starstarstarstarstar

vyplatí se i za tu cenu

PRO: zkracuje dobu léčby, omezuje tvorbu strupu
PROTI: cena
Ověřený zákazník(04.08.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji

PRO: Opravdu úžasný gel. rtány se hojí rychle, bez zasychání a breku dětí při převazování.
PROTI: Mohla by být levnější :)
Renata Hladká(27.07.2011)starstarstarstarstar

Je to český vynález.Už jsem s ním zahojila desítky řezných ran či oděrek - bez hnisání, rychle.Doporučuji, kudy chodím.Cena odpovídá užitečnosti výrobku.

PRO: Neuvěřitelně rychlé a kvalitní hojení ran.
MilanSP13(14.11.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu