Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

HERBACOS Dětská mast s rybím tukem Rybilka 100 ml

91
65
starstarstarstarstar  91 %
Prodej výrobku
skončíl

 

HERBACOS Dětská mast s rybím tukem Rybilka 100 ml
vyprodané zboží

Rybilka je ideální k ochraně a ošetření jemné pokožky kojenců a batolat. Zklidňuje pokožku, nanáší se na opruzeniny, působí preventivně. Více informací

Více informací o HERBACOS Dětská mast s rybím tukem Rybilka 100 ml
Produktová řada: Rybilka

Alternativní produkt

Popis výrobku a recenze

Rybilka Neo 100 ml

akceRybilka Neo 100 ml
Kód výrobku 286602
Běžná cena 123 Kč (ušetříte: 27 Kč = 10 %)
Cena s DPH: 96 Kč
Původní cena: 123 Kč
Ušetříte: 22 %
Dostupnost:
do 3 dnů
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku HERBACOS Dětská mast s rybím tukem Rybilka 100 ml

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
misa@seznam.cz(19.10.2016)starstarstarstar

funguje dobře, ale ta "vůně"... :D

chylovajana@volny.cz(12.09.2016)starstarstar

precejana(22.02.2016)starstarstarstarstar

matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstarstar

evabukackova@seznam.cz(29.11.2015)starstarstarstarstar

RM(31.05.2015)starstarstarstarstar

Výborná mast na prevenci a na drobné začervenání v oblasti plenek, používám při každém přebalení. Velmi dobrá cena i kvalita.

momoon(18.05.2015)starstarstarstarstar

terpin(06.11.2014)starstarstarstarstar

zebak(04.11.2014)starstarstarstar

Jako prevence opruzenin funguje. Pokud již ale má miminko podrážděný zadeček, tak moc nezabírá. Dobře se roztírá.

mayabevi@gmail.com(04.08.2014)starstarstarstarstar

ZuzanaZabranska(18.05.2014)starstarstarstarstar

fronekl(16.05.2014)starstarstar

kaluzinka(11.05.2014)starstarstarstarstar

kudrlina(16.04.2014)starstarstarstar

zavdaniela(01.04.2014)starstarstarstarstar

Lenicka(19.03.2014)starstarstarstarstar

JarkaJ(17.01.2014)starstarstarstarstar

Michaela Mochova(06.11.2013)starstarstarstarstar

Lubin(06.09.2013)starstarstarstarstar

Super nemá chybu.

Pavla.dok(30.06.2013)starstarstar

mnichbub(10.05.2013)starstarstarstarstar

Radka(29.04.2013)starstarstarstarstar

doporučuji, skvělý výrobek za nízkou cenu

PRO: - kvalitní výrobek za super cenu - používali jsme i dražší značky, ale jen s Rybilkou naše miminko netrpí žádnými opruzeninami
PROTI: trochu nepraktické balení, tuba je zbytečně podlouhlá, někdy uprostřed praskne a mast pak teče nechtěně ven
barcolaska(25.04.2013)starstarstar

stopka(25.04.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(24.04.2013)starstarstarstar

super na prevenci proti opruzeninám, úplně stačí, když dítě nemá problémy

boticka1(18.03.2013)starstarstarstarstar

Mastulka(10.03.2013)starstarstarstarstar

brodska.katerina@gmail.com(07.03.2013)starstarstarstar

pajinka22(04.03.2013)starstarstarstarstar

super!!!

Ověřený zákazník(22.02.2013)starstarstarstarstar

Maximální spokojenost. Nám vyhovuje.

PRO: Používáme od narození. Žádný problém s opruzeninami.
PROTI: Nic
szrustova(15.02.2013)starstarstarstarstar

30Pet(05.02.2013)starstarstarstarstar

klasika, která pomáhá

LUCKA(17.01.2013)starstarstarstarstar

VŘELE DOPORUČUJI VŠEM MAMINKÁM

PRO: BRÁBÍ OPRUZENINÁM STAČÍ JÍ MÁLO POUŽÍVÁM OD NAROZENÍ
PROTI: O NIČEM NEVÍM
Compeador(15.01.2013)starstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(09.01.2013)starstarstarstar

vynikající poměr cena/kvalita vhodné jako prevence i k léčbě

monikastlv(14.12.2012)starstarstarstarstar

Vyborna, jen trosku zapacha, ale to rozhodne neprebije skvele vysledky spokojeneho zadecku miminka :)

Iveta Kokešová(04.12.2012)starstarstarstarstar

spokojenost..příznivá cena

Vyrtychová(21.11.2012)starstarstarstarstar

tomijana(17.11.2012)starstarstarstarstar

Výborná mast, dobře se roztírá. Zkoušeli jsme na opruzeniny různé krémy, nakonec jsme zůstali u rybilky. Vyhovuje kvalitou ale i příjemnou cenou.

Iveta(13.11.2012)starstarstarstar

docekalovajana@email.cz(29.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.10.2012)starstarstarstarstar

Neznám nic lepšího (a to jsme toho zkusili hodně).

křížová veronika(16.10.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(13.10.2012)starstarstarstarstar

dobrý poměr kvalita/cena opravdu funguje

PRO: cena
PROTI: vůně
Ověřený zákazník(21.09.2012)starstarstarstarstar

Dobrá mastička, nedělají se opruzeniny. JE poměrně levná.

PRO: krásně maže,
PROTI: levné
Felea(04.09.2012)starstarstarstarstar

pover(21.08.2012)starstarstarstarstar

elcabejby(20.08.2012)starstarstar

U prvního dítěte mi krásně zabírala, u druhého bohužel ne.

Ověřený zákazník(18.08.2012)starstarstarstar

Výborná věc, doporučuji.

PRO: Používali jsme u prvního dítěte a opruzeniny jsme vůbec nepoznali Cena
PROTI: Poněkud nevoní
vikinka(18.08.2012)starstarstarstarstar

geena(08.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

klasika a výborná pomoc na opruzeninky, jak pro děti, tak dospělé

kalimero(30.07.2012)starstarstarstarstar

vynikající na všechny opruzeniny, ale i vyrážky a ekzémy

Ověřený zákazník(17.06.2012)starstarstarstar

Kvalita za skvělou cenu.

PRO: Žádné opruzeniny.
PROTI: Příliš nevoní. Špatně se vymačkává z tuby, která je vyrobena z měkého plastu.
Ověřený zákazník(06.06.2012)starstarstarstar

uzivame pravidelne z jednorazovymy plenkamy - zadne opruzeniny a zanety na pokozce

Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

doporučuji za dobrou cenu skvělá kvalita

Lucinek1988(22.05.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.04.2012)starstarstar

Docela dobrá mast na opruzeniny za dostupnou cenu. Nicméně i přes časté mazání se mému miminku opruzeniny udělaly a já přešla na Bepathen.

PRO: cena doporučení známých
PROTI: pro někoho možná vůně,ale mě nijak nevadí
janinkakelt(08.04.2012)starstarstarstar

jako prevence dobré, minus jedna hvězdička za "vůni"

Ověřený zákazník(07.04.2012)starstarstar

Pokud není problém v oblastiplýnek, tak bohatě stačí tento krém, jako prevence proti začervenání. Při problémech však už nestačí a chce to sáhnout po jiném přípravku.

PRO: nízká cena
Bacardi(16.03.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(10.03.2012)starstarstarstarstar

Spokojenost

Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Výborná a levná prevence opruzenin.
Petra(05.02.2012)starstarstar

zatím nevím teprve miminko čekám :o)

PRO: zakoupeno na doporučení kamarádek
PROTI: nic
jolana(31.01.2012)starstarstarstarstar

Moc dobrá mast, na zadeček nepoužívám už nic jiného.

PRO: Nízká cena. Velmi mastný krém. Výborně se roztírá. Nesmrdí tolik, jak jsem se obávala.
PROTI: Nedělají ještě ve větším balení.
Ověřený zákazník(13.01.2012)starstarstarstarstar

Výborný poměr cena vs. výkon.

PRO: Velmi dobrá cena Skvělé účinky
PROTI: nově začali dělat tubu v krabičce a tím šla cena nesmyslně nahoru.
Frankie(22.12.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(04.12.2011)starstarstarstarstar

výborný účinek

Ověřený zákazník(25.11.2011)starstarstarstarstar

Nejlepší mast na opruzeniny!

PRO: cena,kvalita,velikost balení
veronika(21.11.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(24.10.2011)starstarstarstarstar

dobrá cena

AndySnecek(19.10.2011)starstarstarstarstar

Rybilka je proste klasika.. kam se hrabou jakekoliv jine pripravky na opruzenou detskou prdylku.. Dokonce i min smrdi, nez vyrabena v lekarne.

gripen21(18.10.2011)starstarstarstarstar

nepostradatelná a hlavně jediná co mi zabírá i jako prevence

Ověřený zákazník(27.06.2011)starstarstar

- je super na opruzeniny-

PRO: super na opruzeniny
PROTI: Zápach
Lída(26.06.2011)starstarstarstar

Používáme ji odmalička, jsem s ní naprosto spokojená, hlavně cena je velmi příjemná a je dost mastná, takže jako prevence před opruzením je dobrá. Když už jsou opruzeniny, používáme jiný přípravek.

Polachova.Lucie(20.06.2011)starstarstarstarstar

m.doubkova(30.04.2011)starstarstarstarstar

nemecek.ma(24.04.2011)starstarstarstarstar

olgakucharova(18.03.2011)starstarstarstarstar

Jedna z nejlepších mastiček, co znám. A za super cenu.

Picrochol(12.01.2011)starstarstarstarstar

fishtamin(21.10.2010)starstarstarstar

martina 12(20.10.2010)starstarstar

honikam(26.09.2010)starstarstarstarstar

Nejlepší na dětský zadeček, co jsme kdy vyzkoušeli. Kvalita nebývá vždy přímo úměrná ceně ;-) Toto je "hodně muziky za málo peněz"

LucVos(24.06.2010)starstarstarstarstar

dagmar(23.05.2010)starstarstarstarstar

ANDREA(13.04.2010)starstarstarstar

jezibabka(13.04.2010)starstarstarstarstar

adela.p@seznam.cz(13.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu