BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
86 Kč

Novinka
Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
79 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
76 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
89 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
99 Kč

Novinka
Vysoce kvalitní tabulka čokolády s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje…
155 Kč 146 Kč -6 %

Novinka
Bílá poleva bez ztuženého tuku a aromat, ideální na zdobení cukroví,…
139 Kč

Novinka
Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…

Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…

Obsahuje kousky perníku a karamelu, křupavost jí dodávají sladké…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…

Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…

Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem jemného panamského kakaa, která je…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.