BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
86 Kč

Novinka
Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
76 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
76 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Novinka
Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Novinka
Bílá poleva bez ztuženého tuku a aromat, ideální na zdobení cukroví,…
139 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Novinka
Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.

Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…

Obsahuje kousky perníku a karamelu, křupavost jí dodávají sladké…

Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…

Vysoce kvalitní tabulka čokolády s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje…

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem jemného panamského kakaa, která je…

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…

Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…

Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…

Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.