Lékárna.cz

Alavis pro zdravé klouby koní, psů a koček

Stejně jako lidé, i domácí mazlíčky souží různé nemoci, mezi něž patří na příklad bolest kloubů. Mazlíčci pak ztrácejí vitalitu a radost ze života. Jedním ze způsobů, jak těmto problémům předejít, je podávání kvalitní kloubní výživy Alavis.

Alavis pro zdravé klouby koní, psů a koček
Sdílet
Navštivte související produktové kategorie

Degenerativní onemocnění, vysoká zátěž, přirozené stárnutí. Ať stojí za kloubními problémy vašich domácích zvířat cokoliv, výsledek je vždy téměř stejný. Nejenže zvíře trpí bolestmi, ale také ztrácí chuť do života. Vsaďte na kvalitu a dopřejte svým mazlíčkům dlouhý plnohodnotný život.

Jak Alavis pomáhá vašim mazlíčkům?

Za problémy s klouby u koní, psů i koček stojí nízká hladina kyseliny hyaluronové v chrupavce. Tato kyselina nejenže snižuje aktivitu zánětlivých buněk, ale také působí preventivně proti degeneraci chrupavky. Pokud v kloubu chybí, chrupavka není dostatečně lubrikovaná a více se opotřebovává a dochází až k artróze. V takovém případě už je poškození kloubů nenávratné.

Alavis kloubní výživa ochrání, vyživí a pomůže regeneraci kloubních chrupavek a tkání. Díky svému složení pomáhá zmírnit bolesti pohybového aparátu, zlepšit pohyblivost i fyzickou výkonnost a zpomalit další poškozování chrupavek.

Alavis Triple Blend – extra silná kloubní výživa pro koně

Již jsme uvedli, že na zdraví kloubu má přímý vliv lubrikace chrupavky a s ní spojený obsah kyseliny hyaluronové. Bohužel u sportovně využívaných koní, kdy je zátěž kloubů opravdu vysoká, dochází velmi brzy k úrazům, chronickým zánětům a opotřebování kloubů. Sportovní kariéra koně pak rychle končí.

Alavis Triple Blend pro koně představuje silnou komplexní výživu pro lepší fyzickou výkonnost, celkové zlepšení kondice a prodloužení aktivního věku zvířete.

• Je vhodný pro sportovní a pracovní koně v každém věku.
• Poskytuje výživu, ochranu a regeneraci namáhaných kloubních chrupavek a tkání.
• Obsahuje kombinaci chondroprotek­tivních látek, látky MSM a značkových kolagenů
Collyss a Cartidyss pro ochranu a regeneraci kloubních chrupavek.

Na zdraví pohybového aparátu koní má samozřejmě vliv také výživa, podkování a stav kopyt.

Právě pro zlepšení kopytní rohoviny doporučujeme Alavis Multikomplex pro srst a kopyta.

Co obsahuje 1 kg přípravku Alavis Triple Blend?

Glukosamin sulfát 2KCl – 348 g, 
Chondroitin sulfát – 130 g
MSM – Methylsulfonyl­methan – 435 g, 
Collyss® - 3,4 g a Cartidyss® - 5 g, kolageny té nejvyšší kvality 
Vitamin C - 4,3 g, důležitý pro syntézu kolagenu.

Alavis 5 - kloubní výživa pro psy a kočky

Pejsci a kočičky jsou naše radost. Bereme je za právoplatné členy své domácnosti. Proto si zaslouží prvotřídní péči, kterou jim poskytne veterinární přípravek Alavis 5.

Na bolesti kloubů nejčastěji trpí velká plemena psů, jejichž vysoká hmotnost klouby velmi zatěžuje. Poměrně rychle pak dochází k opotřebení chrupavek. Velkým a obřím plemenům doporučujeme podávat Alavis 5 preventivně, protože je velmi
pravděpodobné, že je dřív nebo později budou trápit bolesti kloubů.

Malá plemena psů sice nemají problémy s vysokou zátěží na klouby, avšak často si můžete povšimnout, že začnou kulhat či běhat po třech. Je to způsobené vychýlením kolenní čéšky.

Pro kočky a malá plemena doporučujeme variantu tablet Mini.

Svou roli samozřejmě hraje i věk, se kterým přichází i časté záněty kloubů, které poškozují chrupavku a okolní tkáně. Čím je zvíře starší, tím hůře poškozenou tkáň regeneruje, a tak je vhodné pomoci mu vhodným veterinárním přípravkem. Alavis 5 obsahuje kyselinu hyaluronovou a další důležité látky pro výživu kloubů.

Nepodceňte zdravotní stav svých domácích mazlíčků – uvidíte, že se vám za vaši péči odmění.

Co obsahuje 1 tableta Alavis 5?

Glukosamin sulfát – 500 mg
Chondroitin sulfát – 200 mg, 
Methylsulfonyl­methan – 200 mg
Kolagen II. typu – 60 mg, 
Kyselina hyaluronová – 18 mg,
Vitamin C – 20 mg, 

Pro zdravou kůži psů a koček i při léčbě kožních onemocnění doporučujeme extra jemný
šampon Alavis.

Témata článku
Pohyb Zvířata

Přečtěte si také

Lymská borelióza je infekční onemocnění, kterou do našeho organismu doručí nakažené klíště, ve chvíli, kdy začne sát krev. Lymskou boreliózou se v Česku ročně nakazí zhruba tři a půl tisíce lidí. Jde…

více

Také jste se setkali s názvy první, druhá, třetí, čtvrtá, pátá, šestá a sedmá dětská nemoc? Číslování nemocí pochází z doby, když se ještě moc nevědělo, co nemoci způsobuje. Tyto choroby postihují…

více

Některou z očních vad trpí až 60% všech lidí. Nejčastěji se jedná o krátkozrakost, která postihuje téměř každého třetího člověka. V Evropě je to zhruba 40 % a v ČR kolem 20% lidí, kteří trpí…

více

Černý kašel je vysoce infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Bordetella pertussis. K jejímu přenosu dochází zejména kapénkovou cestou od nakaženého člověka, který může být ale i bezpříznakový.…

více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.