Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

PHILIPS AVENT Absorpční vložky bavlněné prací 6 kusů

72
9
starstarstarstarstar  72 %
PHILIPS AVENT Absorpční vložky bavlněné prací 6 kusů
Vložky pro opakované použití. Mají bavlněnou přední vrstvu, která je měkká a jemná k pokožce, a absorpční výplň, která odvádí vlhkost z pokožky. Více informací
Kód výrobku: 22954
Běžná cena: 308 Kč (ušetříte: 42 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 266 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku PHILIPS AVENT Absorpční vložky bavlněné prací 6 kusů

(72 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
misa@seznam.cz(12.10.2016)starstar

lillith(03.04.2016)starstarstarstar

Ivkaaa1000(26.11.2015)star

Tlusté placky, jdou vidět pod oblečením

veronikamejzlikova@seznam.cz(25.07.2015)starstar

Znovu bych nekoupila, mě nevyhovují.

pneu87(26.05.2015)starstarstarstar

Designově hezké, ale občas mi protečou, je to přeci jen bavlna. Ale pohodlné jsou

kopitkoviene(01.09.2014)starstarstarstarstar

michalmejdr(12.08.2014)starstarstarstarstar

katka.zahradnikova@seznam.cz(03.04.2014)starstarstarstarstar

zavdaniela(01.04.2014)starstarstar

Moc nesají

Jiřina K.(29.03.2013)starstarstarstarstar

Skvěle saje, mám jej i půl dne a není nepříjemný, ani nijak mokrý. Je velmi prodyšný, neklouzavý, šev nedráždí pokožku (u jednoráz. jsem trpěla jako zvíře). Jednoduchá údržba, 3páry jsou ideální množství pro celodenní používání. Nemá žádný tvarovací šev, což není vůbec na škodu - po chvili nošení se přizpůsobí tvaru prsu. Při pohybu ve spánku může dojít k protečení vedle tamponku - ne přes něj! Protože tamponek se díky krajce ani nehne - výhoda může být i nevýhodou ;) Příjemně mě překvapil sáček na praní, jenž toto balení obsahuje. Osobně jsem velmi spokojená a proto mohu jen doporučit.

PRO: příjemný povrchový materiál z "rubové" strany elegantní krajka, která skutečně drží tamponek na svém místě dobrá savost lze prát v pračce i v ruce už při nižších teplotách
PROTI: je vidět pod oblečením (ale to byly i některé jednorázové) při větší tvorbě mléka (hlavně z počátku kojení) může prosáknout stejně jako jednorázové
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu