Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Himalájská černá sůl je speciální druh nerafinované vulkanické soli,…
45 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Hlubokomořská řasa rostoucí v čistých, chladných vodách severu,…
176 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
Mleté vepřové maso v omáčce s rajčaty, paprikami a cibulí a vše je…
224 Kč
Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu…
259 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tahini je čistá nesolená pasta z jemně mletých pražených sezamových…
279 Kč
Mořské řasy v biokvalitě, mají jemnou chuť a aroma a jsou přirozeně…
469 Kč
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.