Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

HemaGel 5 g

92
21
starstarstarstarstar  92 %
akceHemaGel 5 g
HEMAGEL zajišťuje v ráně vhodné pH a vlhkost pro hojení a zároveň působí jako bariéra proti další infekci. Více informací
Kód výrobku: 91689
Běžná cena: 173 Kč (ušetříte: 47 Kč = 27 %)
Cena s DPH: 126 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku HemaGel 5 g

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
radim.vecera@seznam.cz(14.06.2016)starstar

novější verze bohužel není tak účinná jako ta starší v červenobílém provedení

dakota.ja@seznam.cz(27.04.2016)starstarstarstarstar

moje.(13.03.2016)starstarstarstarstar

anka(02.10.2015)starstarstarstarstar

ampitbull@centrum.cz(12.02.2015)starstarstarstarstar

m.hromkova(10.12.2014)starstarstar

hannylee(22.08.2014)starstarstarstarstar

opravdu pomáhá

ulenka(10.08.2014)starstarstarstarstar

Mažu si tím odřené koleno, od té doby rána nehnisá a pomalu se tvoří nová kůžička.

Jelenka(22.02.2014)starstarstarstar

Richard Šmídl(20.01.2014)starstarstarstarstar

ivananed(22.05.2013)starstarstarstarstar

Urychlilo to hojení a ránu vyčistilo,ale po týdnu mazání se kolem rány kůže "zapalovala"-mám velmi citlivou pokožku,jinak chválím

Mumunka(11.05.2013)starstarstarstar

RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

gugusek(10.01.2013)starstarstarstarstar

medvidek(05.01.2013)starstarstarstarstar

Výborně hojí rány. Jsem člověk se španou hojivostí kůže. Díky HemaGelu je to však mnohem lepší.

ircaru(07.12.2012)starstarstarstarstar

sapolarka@seznam.cz(22.11.2012)starstarstarstarstar

Dobře hojí

Ověřený zákazník(16.10.2012)starstarstarstarstar

Opravdu pomáhá při odřeninách a jiných domácích nehodách.Rána se rychle hojí a hlavně nebolí.Mohl by být o něco levnější.Ale i tak je to výborný gel.

PROTI: cena
Ověřený zákazník(06.09.2012)starstarstarstarstar

ÚŽASNÁ MASTIČKA - RÁNY SE RYCHLE HOJÍ. DCERA UPADLA A MĚLA ŠÍLENOU BOULI NA HLAVĚ, NAMAZALA JSEM HEMA GEL A DO RÁNA BYLA BOULE POLOVIČNÍ A BEZ ZABARVENÍ. DOPORUČUJI

Ověřený zákazník(03.09.2012)starstarstarstar

Pomáhá.

PRO: roztíratelnost
PROTI: vysoká cena
j-enny(24.08.2012)starstarstar

ak(20.08.2012)starstarstarstarstar

doporučuji, určitě se vyplatí

PRO: osobně vyzkoušeno, hojení rány skutečně výrazně urychleno
PROTI: vyšší cenová hladina
Suri(06.08.2012)starstarstarstarstar

Jeden z nejlepších počinů českých vědců!!! Gel, který pomůže zacelit snad všechny (menší) rány. Skvěle pomáhá po zákrocích na kůží (vyříznutí znaménka, a pod).

Lucie(30.06.2012)starstarstarstarstar

Používám Hemagel k hojení malých operačních ran (po artroskopii) a i pouhým okem je patrné, že se v ráně děje přesně to, co avízuje výrobce. Vlhké prostředí udržované díky unikátní struktuře Hemagelu vytváří úžasné podmínky pro buněčnou výstavbu a všechno se zatím jeví tak, že výsledná jizva bude úhledná a drobná.

PRO: Hemagel je malý zázrak a důvod k hrdosti našich vědců
PROTI: Cena je vysoká
Ověřený zákazník(12.04.2012)starstarstarstar

Dobře se po něm hojí menší ranky .... je dost lepkavý, a nezasychá, takže pokud si ho dáte na místo, které nemůžete překrýt náplatí nebo obvazem, tak si ho snadno setřete

PRO: Dobře se po něm hojí menší ranky
PROTI: je dost lepkavý, a nezasychá, takže pokud si ho dáte na místo, které nemůžete překrýt náplatí nebo obvazem, tak si ho snadno setřete
joker(26.03.2012)starstarstarstarstar

Skvěle mi vyléčil popálenou pokožku po opaření vodou (nezůstala jediná jizva), drobná řezná poranění apod. Doma ho máme již zaveden jako nepostradatelný doplněk v lékárničce, ale hodí se i na cesty.

PRO: dobrá konzistence - gel, lehce se roztírá brání případné infekciv ráně účinně hojí
PROTI: vyšší cena
Ověřený zákazník(05.03.2012)starstarstarstarstar

Opravdu téměř zázračný

patrizia(22.09.2010)starstarstarstarstar

toMyx007(18.06.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu