
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
72 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
96 Kč

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
72 Kč

Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
71 Kč 70 Kč -1 %

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
89 Kč

Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
75 Kč

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…
80 Kč

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…
79 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Tyčinka z mléčné čokolády s náplní z espressa a kousků sušenek, je…
34 Kč

Vysoce kvalitní tabulka čokolády s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje…
155 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
38 Kč

Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…
96 Kč

Bílá poleva bez ztuženého tuku a aromat, ideální na zdobení cukroví,…
139 Kč

Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Lahodná s jemnou chutí a s 71 % kakaa, bez emulgátorů, sóji a slazená…

Obsahuje kousky perníku a karamelu, křupavost jí dodávají sladké…

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.