Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
48 Kč
Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
26 Kč
Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
55 Kč
Dokonalé spojení sametově jemné bílé čokolády v BIO kvalitě se…
139 Kč
Křupavá bílá čokoláda výrazně kakaově mléčné chuti (29 % kakaového…
65 Kč
Čokoládová tyčinka z hořké čokolády s mléčnou náplní s espreso kávou,…
38 Kč
Čokoláda obsahuje dvě vrstvy, hořká nugátová čokoláda s pastou z…
55 Kč
Čokoládová tyčinka s rýžovým mlékem, ochucená kousky sušených…
28 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
45 Kč
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
59 Kč
Čokoládová tyčinka v níž se prolíná jemná mléčná čokoláda s krémově…
38 Kč
Tyčinka z mléčné čokolády s náplní z espressa a kousků sušenek, je…
28 Kč
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
52 Kč
Bílá čokoláda bez jakýchkoli emulgátorů, třtinového cukru z Paraguaye…
86 Kč
Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
38 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…
60 Kč
Veganská mléčná čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo, kousky…
59 Kč
Bio mléčná čokoláda s 38 % kakaa kořeněná aromatickým kardamomem.
86 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
139 Kč
Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
62 Kč
Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
95 Kč 92 Kč -3 %
Karamelová čokoláda s medovými křupinkami v podobě lízátka.
55 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.