Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
95 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
99 Kč
Mléčná čokoláda s barevným dekorem v dárkové kazetě.
102 Kč
Přírodní tuk nalezne využití v gastronomii i kosmetickém průmyslu.
125 Kč
Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
130 Kč
Lyo maliny obalené v tmavé 70 % BIO čokoládě slazené nerafinovaným…
135 Kč
Šťavnaté višně obalené hořkou 70 % čokoládou slazenou jen…
139 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
142 Kč
Dokonalé spojení sametově jemné bílé čokolády v BIO kvalitě se…
142 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Mléčná čokoláda obsahuje 45% krému s kokosem.
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.