BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
23 Kč

Jemná hotová cukrářská poleva tmavá je vhodná k polévání pekařských a…
24 Kč

Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
25 Kč

Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
49 Kč

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
59 Kč

Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
59 Kč

Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…
59 Kč

Sladký požitek pro dospělé, pro milovníky dobré čokolády v…
60 Kč

Čokoládové jazýčky se sametovými tóny mléčné čokolády a s motivem…
64 Kč

Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
64 Kč

Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
64 Kč

Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
65 Kč

Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…
65 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
76 Kč

Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
79 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Novinka
Kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaové sušiny 32 % pro…
80 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených oříšků.…
86 Kč

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
86 Kč

Novinka
Lahodné pecky z kvalitní tmavé pochoutky skvěle poslouží při pečení,…
95 Kč

Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Lahodně sladká…
95 Kč

Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
99 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.