BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Poctivá řemeslná čokoláda s jemnou chutí je obohacena o včelí…
144 Kč

Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
136 Kč

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
115 Kč

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
136 Kč

Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
129 Kč

Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
65 Kč

Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
109 Kč

Z výběrové jemné mléčné čokolády, zabalené do potištěného obalu s…
18 Kč

Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
105 Kč

Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
110 Kč

Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
99 Kč

Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
79 Kč

Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
66 Kč

Veganská čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo a kakaovou hmotu,…
69 Kč

Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…

Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…

Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…

Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.