Lékárna.cz

Jak na pocení přírodními deodoranty (2.díl) – Vůně růží

Pro testování jsem si vybrala jedinečnou kombinaci minerální soli a pečující bio růžové vody – PURITY VISION Růžový deodorant BIO. Proč? Protože vůni růží já prostě neodolám :-)

Jak na pocení přírodními deodoranty (2.díl) – Vůně růží
Sdílet
Navštivte související produktové kategorie

Konzistence

Konzistencí se neliší od vody. Je dokonale tekutý a je lehoučce zakalený minerální solí – kamencem.

Vůně

Má opojnou vůni čerstvě rozkvetlých rudých růží. Vůně po chvíli zeslábne, takže nepřekryje oblíbený parfém.

Obal

Skleněná lahvička se sprejem nenadchne ani neurazí. Zpočátku jsem trochu bojovala s aplikací, než jsem si zvykla, že „naležato“ to prostě nestříká :)

Složení

Složení je unikátní - obsahuje pouze 3 složky

  • Bio růžovou vodu, která pečuje o citlivou pokožku, přináší jemné osvěžení a vyvažuje přirozené pH pokožky.
  • Kamenec - potlačuje tělesný pach bez toho, aby ucpával póry, pokožka dál může dýchat a zbavovat se škodlivin potem. Na pokožce vytvoří deodorant velmi jemný minerální film, který zabraňuje nežádoucímu zápachu po celý den.
  • Glycerin, který pomáhá pokožku hydratovat. Neobsahuje alkohol, umělou parfemaci ani další nežádoucí látky. Deodorant je tak vhodný i pro alergickou a citlivou pleť.

Pro koho se hodí

Vhodný je především pro ženy a dívky, které chtějí praktické osvěžení kdykoliv během dne. Použít ho může kdokoliv, kdo má rád růže a jejich vůni.

Jak často a kdy použít

Ideální použití je ráno, na předem omytou pokožku. Deodorant nechte chvilku vstřebat - účinkuje až 24 hodin! Použít ho můžete ale i kdykoliv během dne. V létě je skvělý i k osvěžení nohou a jako prevence proti zápachu.

Jak dlouho vydrží

Při aplikaci 1x denně vydrží déle jak měsíc.

Výsledek testování a doporučení

Jelikož jsem vysazená na vůni růží, tak mi naprosto sedl. Byla jsem nadšená i z toho, že opravdu účinkuje celý den, i přesto že po aplikace se jeho vůně za chvíli rozplyne. To se mi taky líbilo - alespoň totiž nepřebil můj oblíbený parfém. Pokožka dýchá, je svěží, hydratovaná a není podrážděná. Jelikož nezanechává bílé skvrny na oblečení, nemusím vybírat, co si vezmu na sebe. Deodorant je perfektní jako ochrana proti zápachu i jako provonění a osvěžení pokožky během dne. Kromě spreje, který nestříká ve všech polohách, mu nelze vytknout vůbec nic.

O produktu

PURITY VISION Růžový deodorant BIO 50 ml

Spojením dvou oblíbených výrobků značky PURITY VISION vznikl 100% přírodní DEO sprej bez parfemací, alkoholu a dalších nežádoucích látek. Jedinečná kombinace minerální soli a pečující BIO růžové vody přináší 100% účinnost a péči v jednom.

  • Účinnost a ochrana až 24 hodin: Minerální sůl – Potassium Alum, také známá jako kamenec, potlačuje tělesný pach
  • Péče a příjemná vůně: BIO růžová voda ve složení pečuje o citlivou pokožku a přináší jemné osvěžení díky své přirozené vůni a vyvažuje přirozené pH pokožky
  • 100 % přírodní péče: Růžový DEO krystal je vhodný i pro tu nejcitlivější pleť. Neobsahuje alkohol, umělou parfemaci a je ideální i pro pokožku se sklony k alergiím. Nezanechává bílé stopy na oblečení. Díky jeho jemné vůni lze kombinovat s libovolným parfémem.

Jak na pocení přírodními deodoranty

Přečtěte si i další díly našeho seriálu:

Navštivte související produktové kategorie
Kosmetika a hygiena Dermokosmetika Kosmetika a hygiena

Přečtěte si také

Také jste se setkali s názvy první, druhá, třetí, čtvrtá, pátá, šestá a sedmá dětská nemoc? Číslování nemocí pochází z doby, když se ještě moc nevědělo, co nemoci způsobuje. Tyto choroby postihují…

více

Některou z očních vad trpí až 60% všech lidí. Nejčastěji se jedná o krátkozrakost, která postihuje téměř každého třetího člověka. V Evropě je to zhruba 40 % a v ČR kolem 20% lidí, kteří trpí…

více

Černý kašel je vysoce infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Bordetella pertussis. K jejímu přenosu dochází zejména kapénkovou cestou od nakaženého člověka, který může být ale i bezpříznakový.…

více

Záškrt je infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Corynebacterium diphtheriae, respektive její toxin. Tento toxin postihuje horní cesty dýchací a způsobuje odumírání jejich sliznice a vznik…

více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.