Lékárna.cz

Andělská péče o pleť od české firmy Angelic

Angelic je nová česká kosmetická značka. Nápad založit si vlastní kosmetickou firmu se zrodil v hlavě několika přátel, kteří byli fascinováni silou a zároveň i křehkostí přírody. První produkty tak spatřily světlo světa koncem roku 2016.

Andělská péče o pleť od české firmy Angelic
Sdílet
Navštivte související produktové kategorie

Zeptali jsme se zástupců firmy Angelic na pár otázek. A tady jsou jejich odpovědi :-) 

Proč jste se rozhodli s vaší značkou vstoupit na kosmetický trh? Jaké produkty můžete zákazníkům nabídnout?

Filozofie značky Angelic vychází z respektu k přírodě, z fascinace nad účinky přírodních surovin, bylin samotných i jejich kombinací. Měli jsme ale současně i pocit, že přírodní a bio kosmetika a lidé, kteří se kolem ní pohybují jsou opředeni jakousi aurou vážnosti. Proto jsme chtěli do tohoto prostředí vnést i trochu lehkosti a radosti - o tom koneckonců svědčí i texty na etiketách výrobků, které jsou psány v poněkud odlehčeném tónu.

Chtěli bychom být jakousi vstupenkou do světa přírodní kosmetiky a působit především na lidi, kteří se rozhodli přejít od konvenčních produktů k přírodním. Rádi bychom, aby vyzkoušeli účinky našich produktů na vlastní kůži a my je pak mohli provázet třeba celý život. 

Jak probíhá vývoj produktů? Využíváte laboratoře v České republice nebo spolupracujete se zahraničím?

Musíme říct, že vývoj produktů probíhá celkem živelně :-) Máme samozřejmě koncept a představu, kam se značkou směřovat, často nás ale nadchne nový produkt, který někdo z nás vyzkoušel a chceme ho zařadit do svého sortimentu. Je tomu ale i naopak - pokud nás nějaký produkt zklame, chceme ho vyrobit sami a lépe!

Výrobní a vývojové zázemí máme v České republice a změnu neplánujeme.

Jaké nové produkty připravujete? Na co se mohou vaši zákazníci těšit v tomto roce?

Během několika málo dní uvedeme na trh tři nové druhy koupelových solí. Pro inspiraci jsme tentokrát vyjeli mimo Českou republiku. Zákazníci se tak budou moci ponořit do vody Mrtvého moře v pohodlí své vany a domova.

Zákazníci jsou pro nás velmi důležití a necháváme se jimi často inspirovat. Jedním z příkladů mohou být oblíbená mýdla (Mýdlový fondant), které jsme díky jejim podnětům připravili i v menší, praktičtější variantě a vyšli tak vstříc jejich poptávce. 

Snad můžeme prozradit, že v polovině roku potěšíme i všechny milovníky jídla a zdravých snídaní. 

Budeme se těšit na všechny zákazníky a doufáme, že si k nám najdou brzy cestu!

Navštivte související produktové kategorie
Dermokosmetika Kosmetika a hygiena Přírodní kosmetika

Přečtěte si také

Černý kašel je vysoce infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Bordetella pertussis. K jejímu přenosu dochází zejména kapénkovou cestou od nakaženého člověka, který může být ale i bezpříznakový.…

více

Záškrt je infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Corynebacterium diphtheriae, respektive její toxin. Tento toxin postihuje horní cesty dýchací a způsobuje odumírání jejich sliznice a vznik…

více

Dračí krev neboli Sangre de Drago je přírodní tekutá pryskyřice tmavě červené barvy, jejíž užívání má dlouhou tradici v Peru a v minulosti ji využívali i ve starověkém Řecku, Římě, Indii nebo Číně.…

více

Vitamín K se podílí na tvorbě srážecích faktorů a tím má vliv na správné srážení krve. Mimoto pravděpodobně ovlivňuje tvorbu bílkoviny odpovědné za vazbu vápníku v kostech. Vitamín K je vícesložkový,…

více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.