Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

CETAPHIL Čisticí mléko 200 ml

90
16
starstarstarstarstar  90 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
CETAPHIL Čisticí mléko 200 ml
Jemné neparfémované čistící mléko k důkladnému, ale šetrnému očištění a odlíčení pokožky. Více informací
Kód výrobku: 39874
Běžná cena: 239 Kč (ušetříte: 30 Kč = 13 %)
Cena s DPH: 209 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Doporučený produkt

Popis výrobku a recenze

CETAPHIL Hydratační krém 50 g

akceCETAPHIL Hydratační krém 50 g
Kód výrobku 75903
Běžná cena 179 Kč (ušetříte: 50 Kč = 13 %)
Cena s DPH: 129 Kč
Původní cena: 179 Kč
Ušetříte: 28 %
Dostupnost:
skladem > 5 ks
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku CETAPHIL Čisticí mléko 200 ml

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
veronika.marinicova@gmail.com(29.08.2016)starstarstarstarstar

klaradusikova@seznam.cz(19.05.2016)starstarstarstarstar

Dejnicka(08.12.2015)starstarstarstarstar

Samsa(11.08.2015)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(18.01.2015)starstarstarstarstar

Spokojna,doporucujem...

papego(18.11.2014)starstarstarstarstar

vítovcová(02.04.2014)starstarstarstarstar

funguje doporučuji

Karel Vesely(26.09.2013)starstarstarstarstar

S Cetaphilem jsem velmi spokojen. Používám ho několik let dvakrát denně na obličeji, výrazně zklidnil projevy akné a současně nevysušuje kůži.

danger(19.04.2013)starstar

RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

kulcova(09.01.2013)starstarstarstar

pernicovao(07.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(06.12.2012)starstarstarstar

Dle mého názoru kvalitní produkt za rozumnou cenu. Tento produkt doporučuji, nedráždí pokožku.

PRO: Nedráždí pokožku Bez parfemace Pokožka je po použití vláčná
PROTI: Někdy pocit mastného filmu na pokožce
tomas.rusy@centrum.cz(12.09.2012)starstarstarstarstar

Afis5(31.08.2012)starstarstarstar

Doporučuji! Vhodné pro alergiky. kterým dělají potíže různá mýdla při mytí!

pertuis(30.08.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.07.2012)starstarstar

Nepozoruji žádnou velkou změnu.

Ověřený zákazník(30.06.2012)starstarstarstar

doporučuji

Wew(23.06.2012)starstarstarstar

pro jemné čištění citlivé pleti ideální

PRO: jemné mléko nedráždí pleť
PROTI: občas nevyčistí dokonale
Soňa Polášková(27.05.2012)starstarstarstarstar

není co dodat

PRO: je perfektní a dobře jí snáší moje citlivá pokožka
Ověřený zákazník(15.04.2012)starstarstarstarstar

výborný i jako odličovací emulze

PRO: výborně tolerovaný odstraní nečistoty i bez nutnosti vysoušení pleti vodou pleť je hebká nevadí ani atopickému ekzému
Ověřený zákazník(27.03.2012)starstarstarstar

Doporučuji, pleť je po použití emulze hebká, nevysušená, používám asi 4 měsíce, žádné krémy na pleť a akné se uklidnilo.

Ověřený zákazník(27.02.2012)starstarstarstarstar

skvěle odlíčí i zbytky make-upu. mám z něj perfektní pocit. dokonce akné se mi zlepšilo. má pleť je teď mnohem hezčí. každé ráno a večer "naliju" trichu na vatový tampon a krouživými pohyby nanáším na obličej. pak použiju nějakou pleťovou vodu a na závěr krém cetaphil. musím říct, úžasné!

PRO: není potřeba používat vodu
Ověřený zákazník(22.01.2012)starstarstarstar

Přípravek jsem si vybrala, protože jsem náhle během těhotenství začala mít problémy s použitím běžných pleťových přípravků a na tento jsem četla samé dobré recenze. A sám výrobce ho doporučuje i k léčbě dermatitid. Mohu vřele doporučit, poté, co jsem měla takové problémy, že mi dokonce vadila i čistá voda z kohoutku - hned jsem zflekatěla a pleť jsem měla neuvěřitelně vysušenou a hrbolatou, Cetaphil během dvou týdnů vše napravil. Doporučuji používat s pleťovým krémem stejné značky. Vzhledem k příznivé ceně si ho budu kupovat i nadále.

PRO: velmi šetrné čištění nedráždí pokožku vybrala jsem si ho, protože jsem náhle během těhotenství začala mít problémy s použitím běžných pleťových přípravků a dokonce mi pak vadila i čistá voda z kohoutku - hned jsem zflekatěla za tuto kvalitu velmi dobrá cena
PROTI: nic
Wew(25.09.2011)starstarstarstarstar

Jemný přípravek i pro citlivou pleť, který citlivě odstraní líčidla.

PRO: Jemně odličuje, nezanechává mastnou pokožku, bez parfemace. Nedráždí ani citlivou pleť.
Ivana Ned.(19.08.2011)starstarstarstarstar

zachráníl mě v zahraničí,kde jsem si ho koupila v drogerii. Udělal se mi kožní exzem v obličeji a neměla jsem s sebou žádné mastičky od svoji lékařky. Exzem nezmizel,ale hlavně se nezhoršoval a celkem stabilizovaný stav vydržel až do mého návratu domů. Pro citlivou pokožku ho mohu doporučit ostatním.

PRO: velmi dobrá snášenlivost s pokožkou i v době kožních problémů
ivananed(14.07.2011)starstarstarstarstar

Cethapil-bez konkurence,super,velmi zklidňuje poškozenou kůži v obličeji a hodně hydratuje

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu