Oblíbené položky

Úvodní strana » Zdravá výživa a hubnutí » Bio potraviny » Bio směsi na chléb

Bio směsi na chléb

Jen málo pocitů zažitých v kuchyni je hezčích, než když z trouby vytáhnete svůj vlastní čerstvě upečený a ještě teplý chléb. Pokud máte strach, že to sami nezvládnete, nebo válčíte s bezlepkovou dietou (protože přiznejme si to, upéct cokoli pevného, jedlého a esteticky pěkného z bezlepkové mouky není nic snadného), bez obav se spolehněte na směsi na chléb

Jak upéct takový domácí chleba?

Nebojte, není to nic složitého. Pokud disponujete zázrakem moderní doby zvaným domácí pekárna, ušetříte si námahu i čas. Pekárna také sama odhadne dobu pečení a vaší největší starostí bude správný poměr ingrediencí a snaha se nepopálit při nedočkavém ochutnávání té dobroty. V běžné troubě to tak snadno nepůjde, ale ani tady na postupu není co zkazit. Jen se o to budete muset trochu víc zasadit (ale samozřejmě, o to víc se v případě úspěchu můžete chlubit): 

Těsto připravíte sami a pak ho jen necháte vykynout, co nejúhledněji naaranžujete do formy nebo na plech do vhodného tvaru, a čekáte na výsledek. Svůj vlastní, jedinečný výtvor si vychutnáte mnohonásobně více než chléb z obchodu!

Fantazii se samozřejmě žádné meze nekladou, takže nemusíte péct zdaleka jen ten nudný kulatý pecen chleba, ale můžete si bez obav vytvořit i slunečnicové kostky, minibagetky nebo houstičky. Pro ozvláštnění ponořte těsto do semínek dle vlastní libosti, nebo do něj schovejte kousek oříšku či nějakou tu mandli. Ohromíte nejen svoje chuťové buňky, ale i celé široké okolí.

Na jakém druhu chleba si můžete pochutnat?

Obyčejný světlý chléb, tmavý, semínkový, slunečnicový, pohankový – stačí si jen vybrat! My vám doporučujeme BIO směs, složenou z rýžové a pohankové mouky, kukuřičného škrobu a výborného chlebového koření (bezlepkovost je tedy samozřejmostí).

Pokračovat

Nejprodávanější v kategorii


Načítám

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám