Oblíbené položky

Úvodní strana » Výživa a hubnutí » Bio potraviny » Bio směsi na chléb

Bio směsi na chléb

Jen málo pocitů zažitých v kuchyni je hezčích, než když z trouby vytáhnete svůj vlastní čerstvě upečený a ještě teplý chléb. Pokud máte strach, že to sami nezvládnete, nebo válčíte s bezlepkovou dietou (protože přiznejme si to, upéct cokoli pevného, jedlého a esteticky pěkného z bezlepkové mouky není nic snadného), bez obav se spolehněte na směsi na chléb

Bio směsi na chléb - detailní popis

Jak upéct takový domácí chleba?

Nebojte, není to nic složitého. Pokud disponujete zázrakem moderní doby zvaným domácí pekárna, ušetříte si námahu i čas. Pekárna také sama odhadne dobu pečení a vaší největší starostí bude správný poměr ingrediencí a snaha se nepopálit při nedočkavém ochutnávání té dobroty. V běžné troubě to tak snadno nepůjde, ale ani tady na postupu není co zkazit. Jen se o to budete muset trochu víc zasadit (ale samozřejmě, o to víc se v případě úspěchu můžete chlubit): 

Těsto připravíte sami a pak ho jen necháte vykynout, co nejúhledněji naaranžujete do formy nebo na plech do vhodného tvaru, a čekáte na výsledek. Svůj vlastní, jedinečný výtvor si vychutnáte mnohonásobně více než chléb z obchodu!

Fantazii se samozřejmě žádné meze nekladou, takže nemusíte péct zdaleka jen ten nudný kulatý pecen chleba, ale můžete si bez obav vytvořit i slunečnicové kostky, minibagetky nebo houstičky. Pro ozvláštnění ponořte těsto do semínek dle vlastní libosti, nebo do něj schovejte kousek oříšku či nějakou tu mandli. Ohromíte nejen svoje chuťové buňky, ale i celé široké okolí.

Na jakém druhu chleba si můžete pochutnat?

Obyčejný světlý chléb, tmavý, semínkový, slunečnicový, pohankový – stačí si jen vybrat! My vám doporučujeme BIO směs, složenou z rýžové a pohankové mouky, kukuřičného škrobu a výborného chlebového koření (bezlepkovost je tedy samozřejmostí).

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám