Lékárna.cz

Nejlevnější produkty z kategorie Bezlepkové přísady na vaření a pečení
Obsahuje složku: soja

PROBIO Bujón zeleninový kostky BIO 6 kusů

PROBIO Bujón zeleninový kostky BIO 6 kusů PROBIO Bujón zeleninový kostky BIO 6 kusů

Skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů, nejen pro vegany a…

Skladem více než 5 kusů

42 Kč

PROBIO Bujón kuřecí kostky BIO 6 kusů

PROBIO Bujón kuřecí kostky BIO 6 kusů PROBIO Bujón kuřecí kostky BIO 6 kusů

Koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa, použijte jej k jednoduchému…

Skladem více než 5 kusů

44 Kč

PROBIO Bujón hovězí kostky BIO 6 kusů

PROBIO Bujón hovězí kostky BIO 6 kusů PROBIO Bujón hovězí kostky BIO 6 kusů

Bujón k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů, obsahuje pouze…

Skladem více než 5 kusů

46 Kč

PROBIO Risotto Arborio BIO 250 g

PROBIO Risotto Arborio BIO 250 g

Klasické italské risotto je krémové konzistence a jemné chuti, které…

Skladem více než 5 kusů

82 Kč

SUNFOOD Tamari sojová omáčka 700 ml

SUNFOOD Tamari sojová omáčka 700 ml SUNFOOD Tamari sojová omáčka 700 ml

Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem, fermentací bez…

Skladem více než 5 kusů

249 Kč

SUNFOOD Tamari sojová omáčka 1 litr

SUNFOOD Tamari sojová omáčka 1 litr

Sojová omáčka je vyrobená přírodní fermentací a používá se k…

Skladem více než 5 kusů

289 Kč

Nejlevnější produkty z kategorie Bezlepkové přísady na vaření a pečení
Obsahuje složku: soja

Bezlepkové přísady na vaření a pečení jsou nepostradatelnou součástí přípravy pokrmů pro osoby s nesnášenlivost lepku ve stravě neboli celiakií. U nás můžete zakoupit bezlepkové přísady na vaření a pečení, mezi které se řadí kukuřičný škrob, kypřící prášek do pečiva, droždí, bramborové těsto nebo například bezlepkový kvásek. Během pečení a vaření se vám budou hodit také bezlepkové mouky a strouhanky nebo bezlepkové směsi na chléb

Kategorii Bezlepkové přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.