Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

AURUM Koloidní minerály 300 ml

71
9
starstarstarstarstar  71 %
akceAURUM Koloidní minerály 300 ml
Ty nejdůležitější minerály v jednom doplňku stravy - pro dobrou kondici je důležité nezapomínat, jaké látky vaše tělo využívá pro své fungování. Více informací
Kód výrobku: 8988
Běžná cena: 375 Kč (ušetříte: 31 Kč = 8 %)
Cena s DPH: 344 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Úterý 13.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku AURUM Koloidní minerály 300 ml

(71 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
kuliskova.a(02.04.2016)starstarstarstarstar

dobré

jolka07(12.09.2014)star

Také jsem hloupě naletěla na shodný obal a nepřečetla si, že jde o něco úplně jiného. Minerálka za Slovenska se fakt dá koupit levněji,,,,,

Jurečka(12.07.2014)star

Koloidní minerály firmy Pharma Aktiv plnily dlouhodobě své poslání. Současná voda ze Slovenska zneužívá obalu, etikety a postrádá původní minerály. Varuji.

Vašek-Codl(15.05.2014)star

Současně nabízené minerály etiketou napodobují výrobek od Pharma Aktiv, kde bylo asi 12 minerálů. Tento produkt má jen zlomek obsahu minerálů původního výrobku.

jiridockal(21.07.2013)starstar

chut strasna, ucinek zatim nepozoruji

Chytil(01.06.2013)starstar

na trhu chybi koloidni formy mineralu a koloidnich vitaminu nejdulezitejsi je kolik % telo vstreba ke sve potrebe . Mohu DOPORUCIT vsem co si chteji zlepsit cekove zdravi.

PRO: na trhu chybi koloidni formy mineralu a vitaminu
Ověřený zákazník(14.05.2013)starstarstarstar

Zatím je brzy na hodnocení.

pavcccca@seznam.cz(09.04.2013)starstarstarstarstar

Luna(02.04.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(08.09.2012)starstarstarstarstar

super

ptelari@gmail.com(01.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(16.06.2012)starstarstarstar

Koloidní minerály jsem začal užívat na doporučení mého alergologa po zjištění celiakie. On sám je prý užívá a je spokojen. Tak uvidíme. :o)

Ověřený zákazník(12.04.2012)starstarstarstarstar

užívám krátce,ale zatímco ostatní v rodině jsou nemocní,já jediná ne,nevím,zda přisuzovat vitamínům:-)Každopádně jsem je přesvědčila alespoň o vyzkoušení,i když chuťově je odporný,na druhou stranu máte jistotu,že je zde minimum chemie,celkově doporučuji

Bacardi(16.03.2012)starstarstar

karel tomek(01.02.2012)starstarstarstar

Mám v sobě pět lžiček, zatím fakt nevím

PRO: Doporučil mi je kamarád
PROTI: roztok není úplně lahodný
Zlata Šámalová(24.08.2011)starstarstarstarstar

Koloidní minerály mě doporučila kolegyně jako prostředek pro omezení návalů a lepší kondici. zatím nemohu posoudit, budu ho teprve 3 dny.

PRO: Používám poprvé.
PROTI: Zatím jsem neobjevila.
Ověřený zákazník(24.06.2011)starstarstarstar

vstřebatelnost

PRO: vstřebatelnost, jediný na trhu v této formě
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu