Lékárna.cz

Doplňky stravy s hlívou ústřičnou
Určené (na): srdce a cévy

TEREZIA Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 100 + 100 kapslí…

Doplněk stravy

TEREZIA Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 100 + 100 kapslí ZDARMA TEREZIA Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 100 + 100 kapslí ZDARMA

Pro podporu imunity užívejte hlívu ústřičnou v kombinaci s…

Skladem více než 5 kusů

499 Kč 429 Kč -14 %

TEREZIA Hlíva ústřičná s reishi a rakytníkovým olejem FORTE 60…

Doplněk stravy

TEREZIA Hlíva ústřičná s reishi a rakytníkovým olejem FORTE 60 kapslí TEREZIA Hlíva ústřičná s reishi a rakytníkovým olejem FORTE 60 kapslí

Doplněk stravy s hlívou ústřičnou, reishi a rakytníkovým olejem.

Skladem více než 5 kusů

259 Kč 249 Kč -4 %

TEREZIA Hlíva ústřičná 150+30 tablet ZDARMA

Doplněk stravy

TEREZIA Hlíva ústřičná 150+30 tablet ZDARMA TEREZIA Hlíva ústřičná 150+30 tablet ZDARMA

Doplněk stravy ve formě tablet.

Skladem více než 5 kusů

465 Kč

TEREZIA Apricarc B17 s meruňkovým olejem 50 + 10 kapslí

Doplněk stravy

TEREZIA Apricarc B17 s meruňkovým olejem 50 + 10 kapslí TEREZIA Apricarc B17 s meruňkovým olejem 50 + 10 kapslí

Doplněk stravy s meruňkovým olejem podporuje normální činnost…

Momentálně nedostupné

Doplňky stravy s hlívou ústřičnou
Určené (na): srdce a cévy

Hlíva ústřičná se nazývá také elixír věčného mládí. Hlíva je po staletí známá v tradiční čínské medicíně, kde je využívána k řešení mnoha zdravotních obtíží. Nejlepšího efektu dosáhnete konzumací hlívy ústřičné coby doplňku stravy, obsahuje totiž výrazně víc betaglukanů, vitamínů a dalších prospěšných látek než hlíva v pokrmech. Doporučujeme především v kombinaci s rakytníkovým olejem, echinaceou či laktobacily.

Hlíva ústřičná - recept

Co udělat z hlívy ústřičné? Hlíva má v kuchyni mnohé využití - připravit si z ní můžete nejen chutnou hlívovou polévku, ale také guláš nebo rizoto. Dusí se většinou bez soli a za cca 30 minut by měla být měkká. Vyzkoušejte náš recept - hlívové rizoto :-)

Rizoto s hlívou ústřičnou

Ingredience:

  • 250 g rýže
  • 250 g hlívy ústřičné
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 100 ml bílého vína
  • 2 středně velké cibule
  • 2 lžíce másla
  • 75 g parmazánu
  • Sůl a pepř

Postup
V hrnci rozpusťte lžíci másla a osmahněte na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte rýži a společně restujte asi 1-2 minuty. Zalijte vínem a za stálého míchání počkejte, než se víno vyvaří. Po odpaření vína podlévejte rýži zeleninovým vývarem a než se uvaří, nakrájejte si hlívu na kostičky. Houby na lžíci másla orestujte na pánvi, přidejte sůl a pepř podle chuti. Zalijte ji vodou nebo zeleninovým vývarem a několik minut nechte podusit. Jakmile hlíva změkne, smíchejte ji s rizotem a parmezánem do krémové konzistence. Ozdobit můžete lístky čerstvé bazalky a posypat hoblinkami parmazánu.

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.