
Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
136 Kč

Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
72 Kč

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
72 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Novinka
Z mléčné čokolády doplněna o typickou křupavou strukturu kataifi,…
160 Kč

Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…
80 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
71 Kč 70 Kč -1 %

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
89 Kč

Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
129 Kč

Poctivá řemeslná čokoláda s jemnou chutí je obohacena o včelí…
144 Kč

Novinka
Dvojbalení oříškových krémů v limitované edici přináší kouzlo Vánoc…
498 Kč 455 Kč -9 %

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
75 Kč

Novinka
Z mléčné čokolády plněná krémem z lyofilizovaných jahod a křupavého…
160 Kč

Křupavé s pořádnou dávkou opravdové čokolády, bez umělých sladidel a…
195 Kč

Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…
79 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
119 Kč

Vysoce kvalitní tabulka čokolády s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje…
155 Kč

Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
146 Kč

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
136 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.