
Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
69 Kč

Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Novinka
Z mléčné čokolády plněná krémem z lyofilizovaných jahod a křupavého…
160 Kč

Poctivá řemeslná čokoláda s jemnou chutí je obohacena o včelí…
144 Kč

Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
136 Kč

Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Křupavé s pořádnou dávkou opravdové čokolády, bez umělých sladidel a…
185 Kč

Novinka
Z mléčné čokolády doplněna o typickou křupavou strukturu kataifi,…
160 Kč

Bílá poleva bez ztuženého tuku a aromat, ideální na zdobení cukroví,…
139 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
59 Kč

Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
146 Kč

Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč

Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč

Jemná s vánočním motivem a s 37 % kakaa z Dominikánské republiky a…
130 Kč

Expirace
Roztomilá plná figurka vysoká 8,6 cm z jemné mléčné čokolády s 33 %…
62 Kč

Čokoládová tyčinka v níž se prolíná jemná mléčná čokoláda s krémově…
59 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…

Vysoce kvalitní tabulka čokolády s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje…

Obsahuje kousky perníku a karamelu, křupavost jí dodávají sladké…

Nový nádherný fairtradový kalendář s tradičním motivem Narození v…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.