Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
◉
Navíc sleva 10 %
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
72 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
56 Kč 55 Kč -2 %
◉
Navíc sleva 10 %
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
72 Kč 59 Kč -18 %
◉
Navíc sleva 10 %
Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
69 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
49 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
99 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
59 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.