
Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
96 Kč

Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Intenzivní tabulka čokolády s ovocnými tóny nabízí vyvážený chuťový…
137 Kč 110 Kč -20 %

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…
80 Kč

Každý kousek této čokolády je perfektní rovnováhou mezi citrusovým…
135 Kč 108 Kč -20 %

Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Tabulka s plnou chutí a jemnými tóny nabízí harmonický zážitek pro ty…
123 Kč 98 Kč -20 %

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
146 Kč

Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…
95 Kč

Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
66 Kč

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…
79 Kč

Prémiová lahůdka z kakaové hmoty s jemnými oříšky, vhodná k přímé…
122 Kč 98 Kč -20 %

Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
65 Kč

Sametově jemná tabulka s křupavými oříšky nabízí vyváženou chuťovou…
116 Kč 93 Kč -20 %

Prémiová lahůdka pro milovníky jemných chutí, příjemně sladký zážitek…
115 Kč 92 Kč -20 %

Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
72 Kč

Veganská čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo a kakaovou hmotu,…
65 Kč

Lahodná s jemnou chutí a s 71 % kakaa, bez emulgátorů, sóji a slazená…

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem jemného panamského kakaa, která je…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.