Nastavení cookies: Aby web zůstal tak, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby fungovaly správně a dle vašich preferencí.
Upozorňujeme, že údaje ze souborů cookies mohou být použity také v personalizovaných reklamách. Pokud nesouhlasíte, můžete povolit pouze nezbytné soubory cookies. Projděte si podrobný přehled cookies a podmínky jejich užívání .

Lékárna.cz

Bílé čokolády
Hmotnost balení (g): 50 g - 50 g

Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

NATURAL JIHLAVA Čoxy bílá čokoláda s xylitolem natural 50 g

NATURAL JIHLAVA Čoxy bílá čokoláda s xylitolem natural 50 g

Bílá čokoláda neobsahuje kakaovou hmotu, nýbrž kakaové máslo, slazená…

100 % (1x)
Skladem více než 5 kusů

59 Kč

MYCOMEDICA Bílá čokoláda s pistáciemi hericiem a reishi 50 g

MYCOMEDICA Bílá čokoláda s pistáciemi hericiem a reishi 50 g

MYCOMEDICA Bílá čokoláda s pistáciemi hericiem a reishi 50 g MYCOMEDICA Bílá čokoláda s pistáciemi hericiem a reishi 50 g

Spojení chuti a síly přírody v exkluzivní limitované edici bílé…

Brzy skladem
Do košíku
Do košíku

Čokolády - detailní popis

Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.

Jaké čokoládě dáváte přednost?

Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.

  • Bílá: je cukrovinka složená z kakaového másla, cukru a mléka, bez pevných kakaových složek. Není to tedy čokoláda v pravém slova smyslu, přesto je velmi oblíbená.
  • Mléčná: by měla obsahovat minimálně 25 % kakaové sušiny, přidává se do ní kondenzované či sušené mléko.
  • Hořká: taková čokoláda by měla obsahovat minimálně 35 % kakaové sušiny, měla by být bez přidaného cukru a mléka.

U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho...  Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.

Víte, že...

  • čokoláda je bohatým zdrojem minerálů: hlavně hořčíku, železa, vápníku, draslíku, sodíku a dalších,
  • američtí vědci došli k závěru, že nadměrné požívání této pochutiny může vést k závislosti,
  • čokoláda se používá nejen k jídlu, ale také v kosmetice, kakaové máslo má blahodárný vliv na pokožku.

Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

Oblíbené značky

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.