BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
59 Kč

Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
79 Kč

Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
65 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
59 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
82 Kč 72 Kč -12 %

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
99 Kč

Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…
65 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…
59 Kč

Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč

Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
65 Kč

Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
106 Kč

Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
99 Kč

Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
110 Kč

Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…

Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…

Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…

Mléčná čokoláda s vysokým obsahem jemného panamského kakaa, která je…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.