Lékárna.cz

Hubněte s radostí

I hubnutí vás musí bavit. Děláte to hlavně pro svoje zdraví a sami si také určujete, jaká cesta je pro vás ta nejlepší.

Hubněte s radostí
Sdílet
Navštivte související produktové kategorie

S novým rokem si dáváme spoustu předsevzetí. Mezi tradiční novoroční předsevzetí patří: zhubnu, budu žít zdravě, začnu cvičit… Co se ale za těmito frázemi skrývá?

Možná, že to nevíme už ve chvíli, kdy je proneseme. Natož pak po měsíci nebo po půl roce. Po čase se novoroční předsevzetí rozplynou a my zůstaneme naštvaní, nebo zklamaní.

Náš tip

Dejte si hned na začátku jasný cíl! Pak budete přesně vědět, čeho chcete dosáhnout. Např.: Do března zhubnu 5 kilo.

Cíl sám o sobě ale nestačí. Je třeba si stanovit i cestu, po které k němu chcete dojít. Stanovte si tedy úkoly, které budete postupně plnit. Např.: Každý den sním 3 kusy zeleniny. Budu chodit pravidelně cvičit. Budu chodit po schodech pěšky, apod.

Tím, že přeměníte svůj cíl v konkrétní úkoly, máte přesný návod na to, jak uspět.

Základní pravidla

Nezapomeňte však na základní pravidla:

  • Přesně si vymezte jednotlivé úkoly. Čím přesnější vaše zadání budete, tím snáze dosáhnete, čeho chcete. Např. Obecný úkol zní: Budu cvičit. Přesná definice je: 2x týdně budu chodit do bazénu a o víkendu vyrazím na výlet.
  • Váš cíl musí být snadno měřitelný. Při hubnutí vám k tomu stačí váha a krejčovský metr. Nečekejte ale s měřením a vážením až do konce svého snažení, a stanovte si dílčí cíle např. po týdnech, abyste věděli, zda jdete po správné cestě, nebo zda je potřeba něco změnit. V pohybové činnosti vám pomohou i chytré fitness pomůcky včetně náramků a hodinek.
  • Buďte realističtí. Není nic horšího, než si dávat nesplnitelné cíle. Vždyť nemusíte hned vypadat jako model nebo modelka, stačí, když se budete cítit o trochu lépe.
  • Věřte si. Bez důvěry v samu sebe se vám bude hubnout velmi těžce. Zvládli to jiní, tak proč ne vy! Pokud se vám něco nepodaří, nevzdávejte to. Hoďte to za hlavu a jděte dál. Vždyť první cesta nemusí být hned ta správná. Vždy musíme hledat, než najdeme to, co vyhovuje právě nám.
  • Bavte se. Radujte se z maličkostí a buďte pozitivní. I hubnutí vás musí bavit. 

Abychom vám cestu usnadnili, připravili jsme širokou nabídku produktů, které vaše úsilí podpoří. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů ke kontrole tělesné hmotnosti a přípravků pro formování těla renomovaných značek snadno rozdělenou do jednotlivých kategorií. Všechny produkty si můžete prohlédnout, přečíst si jejich popis, použití a komentáře těch, kteří je již mají vyzkoušené.

Přejeme vám hodně zábavy a úspěchů při hubnutí!

Navštivte související produktové kategorie
Diety a hubnutí Dietní polévky

Přečtěte si také

Lymská borelióza je infekční onemocnění, kterou do našeho organismu doručí nakažené klíště, ve chvíli, kdy začne sát krev. Lymskou boreliózou se v Česku ročně nakazí zhruba tři a půl tisíce lidí. Jde…

více

Také jste se setkali s názvy první, druhá, třetí, čtvrtá, pátá, šestá a sedmá dětská nemoc? Číslování nemocí pochází z doby, když se ještě moc nevědělo, co nemoci způsobuje. Tyto choroby postihují…

více

Některou z očních vad trpí až 60% všech lidí. Nejčastěji se jedná o krátkozrakost, která postihuje téměř každého třetího člověka. V Evropě je to zhruba 40 % a v ČR kolem 20% lidí, kteří trpí…

více

Černý kašel je vysoce infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Bordetella pertussis. K jejímu přenosu dochází zejména kapénkovou cestou od nakaženého člověka, který může být ale i bezpříznakový.…

více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.