Lékárna.cz

Bioderma - první nezávislá laboratoř na francouzském trhu

BIODERMA považuje inovaci za svůj základní zájem a věnuje na ni významný podíl svých prostředků, aby mohla každoročně přinášet ty nejkvalitnejší kosmetické produkty pro Vaši pleť.

Bioderma -  první nezávislá laboratoř na francouzském trhu
Sdílet
Navštivte související produktové kategorie

"Jsme průkopníci v našem oboru. Náš obor je kůže, biologie a dermatologie. Naše vize, jak postupujeme, je jiná než u ostatních. Nestačí opravovat dysfunkce kůže, našim cílem je chrániť pleť a umožniť jí přizpůsobit se prostředí a životnímu stylu po dobu jejího života. Zbůsob, jakým věci děláme, je pro nás stejně důležitý jako to, co děláme.“ Jean-Noël Thorel, zakladatel Bioderma.

Jak to všechno začalo

Náš příběh začal v roce 1977. Lékárník a biolog Jean-Noël Thorel začal inovativní přístup k bio-dermatologické péči o pleť a vytvořil Laboratoire BIODERMA. Jaká byla jeho vize? Kůže je "ekosystém". Pokožka žije a dýchá, v určitém prostředí a čase se mění a vyvíjí. Měli bychom ji naučit přirozeně žít, a ne ji vylepšovat. Jean-Noël Thorel pracoval ruku v ruce s většinou významných odborníků i na pokožku. Také s biology, kteří objevovali významné molekuly a postupy umožňující biometrické akce. A tak je to až dodnes.

Více než 30 let zlepšování

Laboratoire Dermatologique BIODERMA, se sídlem v Lyonu ve Francii, v úzké spolupráci s dermatology a renomovanými výzkumnými centry (CNRS, INSERM, CHU, univerzitami …) vyvíjejí a uvádějí na trh dermato-kosmetické výrobky, určené na lékařské doporučení.

Hvězdné produkty

Bioderma Vám přináší inovované produkty, které zaujaly nenahraditelné místo na kosmetickém trhu. Bioderma jako první přinesla na celosvětový trh koncept micelární vody a připravila hvězdný produkt Sensibio H20. Tento produkt vyvolal revoluci v odličování. Používají ji k odličovaní nejlepší světoví vizážisti, modelky a celebrity. Například bychom mohli uvést zpevačku Kylie Minogue, která si bez micelární vody Sensibio H20 neumí představit žádné vystoupení.
Bioderma je také průkopníkem ve fotoprotekci a vyvinula patent buněčné BIO-ochrany. Tato aktivní složka na sluneční ochranu brání dlouhotrvajícímu ničivému účinku při vystavení se škodlivému UV žáření. Právě sluneční řada Photoderm zaručuje tisícovkám spokojeným klientům spolehlivou ochranu v době krásnych letních dnů a doprovází je po celém světě na dovolených.

Výroba

Samotná továrna se nachází v městě Aix En Provence ve Francii. Každoročně se tu vyprodukuje velké množství kosmetických produktů, které jsou distribuované do 70 zemí světa. V továrně se musí dodržovat přísné bezpečnostní a hygienické normy. Každý produkt je pečlivě kontrolovaný i po samotné výrobě. Laboratoire Bioderma netestuje svoje produkty na zvířatech, produkty sa testují na umělém kožním tkanivu. BIODERMA sa stala první nezávislou laboratoří na francouzském trhu.

Pro všechny kožní projevy BIODERMA nabízí biologické řešení podporou buněčného metabolizmu. Biologie ve službách dermatologie sa stala inovativním způsobem vývoje produktů pro pleť.

Navštivte související produktové kategorie
Dermokosmetika Kosmetika a hygiena Kosmetika a hygiena

Přečtěte si také

Lymská borelióza je infekční onemocnění, kterou do našeho organismu doručí nakažené klíště, ve chvíli, kdy začne sát krev. Lymskou boreliózou se v Česku ročně nakazí zhruba tři a půl tisíce lidí. Jde…

více

Také jste se setkali s názvy první, druhá, třetí, čtvrtá, pátá, šestá a sedmá dětská nemoc? Číslování nemocí pochází z doby, když se ještě moc nevědělo, co nemoci způsobuje. Tyto choroby postihují…

více

Některou z očních vad trpí až 60% všech lidí. Nejčastěji se jedná o krátkozrakost, která postihuje téměř každého třetího člověka. V Evropě je to zhruba 40 % a v ČR kolem 20% lidí, kteří trpí…

více

Černý kašel je vysoce infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Bordetella pertussis. K jejímu přenosu dochází zejména kapénkovou cestou od nakaženého člověka, který může být ale i bezpříznakový.…

více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.