Lékárna.cz

Otestovali jsme pro vás ... vitamíny na vlasy IVY Bears

Vitamíny na vlasy IVY Bears pro ženy mají skvělou chuť a jsou vyvinuty tak, aby vylepšily všechny typy vlasů. Obsahují biotin, vitamín C, zinek, jód, vitamín D, kyselinu listovou, inositol, cholin a vitamíny skupiny B.

Otestovali jsme pro vás ... vitamíny na vlasy IVY Bears
Sdílet
Navštivte související produktové kategorie

Jak na vypadávání vlasů

Bohužel mi příroda nenadělila husté a kvaliltní vlasy, ale spíš slabší, co se občas třepí a padají. Snažím se je mýt obden, nechám je jen uschnout (nepoužívám fén) a používám šampony proti vypadávání vlasů - zkoušela jsem zatím Hairwonder od Natures Care, Revalid od Ewopharmy a taky Eveline bioBURDOCK nebo Plantur 39 - všechny byly fajn, ale zdálo se mi, že vlasy potřebují vyživit ještě i jinak.

Jak užívat Ivy Bears

Želatinové vitamíny na vlasy pro ženy IVY Bears jsem začala užívat podle návodu, tj. 2 denně - jednoho ráno a jednoho večer. Mají se před spolknutím pořádně rozžvýkat, což jsem udělala a taky je trochu zapila. Chuť je příjemná a sladká, takže žádný problém. Gumídci se dají užívat dlouhodobě, v balení jich je 60 ks, což stačí na měsíční kúru. 

Co obsahují vitamíny na vlasy pro ženy IVY Bears

Obsahují spoustu vitamínů - tj. např. vitamín A, C, D, E, B6, B12, B5, a dále pak kyselinu listovou, biotin, jód, zinek, colin a inositol.

A tady nastal problém. Jakmile začne venku nevlídné podzimní počasí, beru si každé ráno lžičku rybího oleje Moellers, který obsahuje taky vitamín D, takže jsem si nebyla jistá, jestli tyhle dva doplňky stravy můžu kombinovat, abych se vitamínem D nepředávkovala. Naštěstí mi poradila naše lékárnice, Mgr. Pavla Horáková z Chrudimi. Doporučila mi občas vynechat rybí olej, čímž se denní dávka vitamínu D sníží.

Výsledek testování IVY Bears (měsíční kúra)

Po měsíčním užívání růžových medvídků IVY Bears s vitamíny mám pocit, že:

  • jsou vlasy opravdu vyživené a pevnější,
  • méně padají,
  • lépe schnou,
  • zlepšila se mi i kvalita nehtů :-)

Takže za sebe mohu určitě doporučit! A  navíc - tyhle želatinové vitamínové medvídky u nás najdete i v "mužské" verzi - můžete jimi tedy překvapit i svou mužskou polovičku  :-)

O produktu IVY Bears na vlasy

Vyrábí se v Německu, obsahují biotin, kyselinu listovou, vitamín C, A, D, E, B5, B6, B12, jód, zinek, cholin, inositol. Jsou ochuceny koncentrátem šťávy ze sladké brambory a mrkve.

Na co se IVY Bears používají:

  • lámavé a slabé vlasy
  • křehké vlasy a pro růst vlasů
  • proti vypadávání vlasů
  • proti řídnutí vlasů
  • na výživu vlasů a jejich ozdravení
  • pro hustotu a délku vlasů
  • na lesklé a zdravé vlasy

Pokud jste těhotná nebo kojící, nebo užíváte-li nějaký lék či plánujete-li chirurgický zákrok nebo máte nějaké zdravotní potíže, poraďte se před užitím se svým lékařem. 

Témata článku
Ženy Vlasy Muži
Navštivte související produktové kategorie
Doplňky stravy na pleť, vlasy, nehty Vlasová kosmetika Vlasy

Přečtěte si také

Lymská borelióza je infekční onemocnění, kterou do našeho organismu doručí nakažené klíště, ve chvíli, kdy začne sát krev. Lymskou boreliózou se v Česku ročně nakazí zhruba tři a půl tisíce lidí. Jde…

více

Také jste se setkali s názvy první, druhá, třetí, čtvrtá, pátá, šestá a sedmá dětská nemoc? Číslování nemocí pochází z doby, když se ještě moc nevědělo, co nemoci způsobuje. Tyto choroby postihují…

více

Některou z očních vad trpí až 60% všech lidí. Nejčastěji se jedná o krátkozrakost, která postihuje téměř každého třetího člověka. V Evropě je to zhruba 40 % a v ČR kolem 20% lidí, kteří trpí…

více

Černý kašel je vysoce infekční onemocnění, které způsobuje bakterie Bordetella pertussis. K jejímu přenosu dochází zejména kapénkovou cestou od nakaženého člověka, který může být ale i bezpříznakový.…

více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.