Lékárna.cz

Balzámy a vody po holení 4711 ORIGINAL

4711 ORIGINAL kolínská voda 300 ml

4711 ORIGINAL kolínská voda 300 ml 4711 ORIGINAL kolínská voda 300 ml

Neuvěřitelně svěží, citrusová vůně unisex.

Skladem zítra

485 Kč

Balzámy a vody po holení 4711 ORIGINAL

Holení vousů je pro pokožku velký zásah a někdy se s ním nemusí tak lehce vyrovnat. Abyste předešli nepříjemnému svědění a nežádoucím pupínkům, používejte po každém holení balzám nebo vodu po holení. Holení totiž pleť zbavuje nejen vousů, ale i odumřelých kožních buněk, a funguje tak v podstatě jako peeling. Zároveň ale pleť značně vysušuje, a tak ji musíte dostatečně hydratovat. Balzámy a vody po holení o pleť pečují, regenerují ji a zmírňují podráždění.

Zásady bezbolestného holení

  • Pokožku před holením vyčistěte vhodnou pleťovou kosmetikou. Vousy tak nadzvednete a budou se lépe holit. Zároveň pleť očistíte od nečistot, a tím eliminujete riziko přenosu mikrobů.
  • Vždy používejte pěnu nebo gel na holení. Ale pozor, právě tyto přípravky mohou pleť hodně vysušovat, proto holená místa ihned po oholení pečlivě omyjte vodou.
  • Musíte mít dokonale ostrou žiletku. Čím tupější žiletka je, tím kůže více trpí a vy potom také. Doporučujeme také holit vousy vždy po směru růstu, nikoliv proti. Vousy mají pak větší tendenci k zarůstání.
  • Podrážděnou a vysušenou pokožku namažte balzámem po holení, který ji zklidní a vyživí. Nepoužívejte vody po holení s obsahem mentolu nebo alkoholu, které pokožku ještě více rozdráždí.

Co dalšího je dobré vědět o holení?

Holte se vždy po koupeli nebo sprše, když jsou vousy změklé. Snadněji se pak holí a vy potom nebudete muset řešit pupínky na obličeji.

Kategorii Balzámy a vody po holení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.