Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
149 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
69 Kč
Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
65 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
62 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
85 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
79 Kč
Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
72 Kč
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
69 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
69 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
75 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
60 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
62 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.