Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
149 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
62 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
72 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
69 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
69 Kč
Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
65 Kč
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
62 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
85 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
79 Kč
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
69 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
75 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
60 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.