Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
72 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
82 Kč
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
72 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
62 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
75 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
142 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
85 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
69 Kč
Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
65 Kč
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
60 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
Nejdříve se musíte přihlásit.