Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Tato sterilovaná rajčata pochází přímo z Itálie, kde uzrála na horkém…
45 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Banánové plátky přijdou k chuti třeba když dostanete chuť na něco…
48 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny, jsou vhodné do těsta…
21 Kč
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Jemná, hustá, vydatná polévka ze žlutého hrachu, rychlá a jednoduchá…
39 Kč
Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých…
35 Kč
Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů, nejen pro vegany a…
42 Kč
Červená čočka je připravená během 15 minut, nenadýmá a je výborně…
66 Kč
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši.
69 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Špaldové pukance jsou vhodné třeba na přípravu snídaní nebo jen tak…
51 Kč
Jemná a lahodná polévka s pohankovými kroupami a zeleninou.
46 Kč
Variace klasické pšeničné krupice je namleta z celých zrn špaldy, lze…
46 Kč
Špaldové vločky jsou vhodné na přípravu snídaně, kaše či granoly.
36 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.