Lékárna.cz

Tříměsíční čočky

V této kategorii momentálně nejsou žádné produkty

Tříměsíční čočky

Dioptrické brýle vás už nemusí omezovat. Pořiďte si tříměsíční kontaktní čočky, které jsou jednou z cenově nejvýhodnějších variant čoček. Stačí si je koupit jednou za 3 měsíce a máte vystaráno. Nejenže díky nim uvidíte jako ostříž, ale vyberete-li si barevné čočky, může zazářit na každém večírku. 

Kontaktní čočky na 3 měsíce jsou šetrné nejen pro vaše oči, ale hlavně pro vaši peněženku. Jedná se o velmi ekonomické a pohodlné řešení, jak vyřešit problémy se zrakem. Navíc čočky jsou skvělým parťákem na párty, na sport i do přírody. Nic vás neomezuje.

Jak nasadit kontaktní čočky

Před manipulací s čočkami si pečlivě umyjte a usušte ruce, aby nedocházelo k přenosu bakterií.
Čočku nasazujte ukazovákem ruky, prostředníkem odtáhněte spodní víčko, druhou rukou zvedněte horní víčko a čočku opatrně nasaďte.

Před spaním čočky vyndejte z oka a uložte do pouzdra s roztokem, který je dezinfikuje a zvlhčuje. Pamatujte, že tyto kontaktní čočky byste neměli nosit déle než 3 měsíce, při delším nošení hrozí infekce a podráždění oka.

Pokud se stane, že jsou čočky na 3 měsíce po noci v roztoku slepené, položte si je na dlaň, zvlhčete je speciálním roztokem a opatrně promněte. Když se čočka nenarovná, uložte ji ještě na chvíli do roztoku.

Kontaktní čočka by nikdy neměla být natržená a neměly by na ní být nečistoty.

Tříměsíční čočky jsou ideální variantou pro nepříliš citlivé oči a pro ty, kteří si chtějí užívat sport a zábavu naplno a nebát se o drahé a mnohdy nepohodlné brýle.

Kategorii Tříměsíční čočky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.