Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

GS Vitamin C 1000 se šípky 100+20 tablet

95
14
starstarstarstarstar  95 %
akce

 

GS Vitamin C 1000 se šípky 100+20 tablet
Doplněk stravy s vysokým obsahem vitaminu C (1000 mg) ve speciální tabletě, vitamín C je vhodný na normální funkci imunitního systému. Více informací
Kód výrobku: 134205
Běžná cena: 206 Kč (ušetříte: 51 Kč = 25 %)
Cena s DPH: 155 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku GS Vitamin C 1000 se šípky 100+20 tablet

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Peroutková(24.10.2016)starstarstarstarstar

Ludmila Žídková(18.10.2016)starstarstarstar

danfilm17@gmail.com(27.04.2016)starstarstarstarstar

mirka-s(14.03.2016)starstarstarstarstar

Ivkaaa1000(26.11.2015)starstarstarstarstar

Při počínající nemoci stačí dát 3x denně 1 kapsli a za dva dny nevíte je klid.

Ffffound(30.04.2015)starstarstarstarstar

2001(30.09.2014)starstarstarstarstar

pavlinagaia(12.07.2014)starstarstarstarstar

hojzula(15.04.2014)starstarstarstar

funfajpv649499(12.11.2013)starstarstarstarstar

Anna(17.04.2013)starstarstarstarstar

S nástupem jara potřebujeme vice energii .A taky podpořit svou imunitu . Vitamin C pomoha i při unavě. Dobře to že má vitamin postupné uvolnění se.

minarvilem(25.01.2013)starstarstarstar

Michaela(25.01.2013)starstarstarstarstar

Doplněk stravy vitamín C se šípky je kvalitní, obsahuje 1000 mg, což je maximální denní dávka. Podpoří imunitu v zimním období, kdy jíme méně ovoce a zeleniny. Otázkou zůstává jak moc je využitelný syntetický vitamín C pro organismus. Proto nezapomneňte, že nejlepší je přírodní vitamín C, který je v ovoci a zelenině. :o)

PRO: Velké balení Kvalitní tablety Extrakt ze šípků Postupné uvolňování Neobsahuje sladidlo Výrobce: Velká Británie
PROTI: Vyšší cena Velká oválná tvrdá tableta - dětem se může obtížně polykat
Lucie007(24.11.2012)starstarstarstarstar

Kateřina Hubená(18.09.2012)starstarstarstarstar

mimino(22.08.2012)starstarstarstarstar

doporučuji,vitamín C zasahuje do všech enzymatických pochodů v našem těle a užíván spolu s ovocem je opravdový životabudič

PRO: síla v mg postupné uvolňování účinek cena
jamavo(21.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(07.07.2012)starstarstarstarstar

dobry na podzim v době chřipek na posíleni imunity

Ověřený zákazník(24.04.2012)starstarstarstar

jsem s produktem spokojena

PRO: výhodné balení- příznivá cena - vhovuje mým požadavkům
PROTI: -
Ověřený zákazník(25.02.2012)starstarstarstarstar

Kvalitní a výhodné balení.

Ověřený zákazník(13.02.2012)starstarstarstarstar

výborný produkt, vysoký obsah vitamínu a se šípkem

PRO: skvělá kvalita za super cenu
Ověřený zákazník(19.01.2012)starstarstarstarstar

za super cenu. účinkuje po celý den.

PRO: dvojité balení za super cenu
Ověřený zákazník(22.12.2011)starstarstarstarstar

tento druh vitamínu kupuji pravidelně,v tomto obchodě jsem si ho vybrala pro jeho nižší cenu

Syrovatka Petr(20.12.2011)starstarstarstar

Vyhovuje mi složení, cena i balení

PRO: Cenově dostupná slow releasing forma vitaminu C
Ověřený zákazník(29.11.2011)starstarstarstarstar

v zimních měsících je pro moji rodinu nezbytný

PRO: vysoký obsah vitamínu C, nepřekyseluje žaludek
Ověřený zákazník(09.07.2011)starstarstarstar

hlavně v jarním a podzimním období pomáhá proti nachlazení

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu