Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
V míse promíchejte mouku s práškem do pečiva, skořicí, vanilkou a špetkou soli. Oloupejte banány, jeden podélně rozkrojte a zbylých pět banánů rozmačkejte v míse. Přidejte olej, datlový sirup a dobře promíchejte. Poté zapracujte všechnu suchou směs a nasekané datle, ořechy a čokoládu. Těsto nalijte do vymazané formy na chlebíček a ozdobte překrojeným banánem. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 50 až 60 minut, do středu chlebíčku zapíchněte špejli, pokud bude po vytažení suchá, je chlebíček hotový.
Do mísy dejte obě mouky, mleté ořechy, prášek do pečiva a vanilku. Promíchejte a zapracujte i datle nasekané na kousky. V jiné míse rozšlehejte společně vejce, rostlinný nápoj, olej a datlový sirup. Tuto tekutou směs postupně zapracujte do suché směsi. Směs na muffiny zbytečně nehnětejte, stačí, když se suroviny propojí. Papírové košíčky na muffiny vyplňte směsí a vložte do formy. Pečte v troubě rozehřáté na 200 °C asi 15 až 20 minut.
Udělejte si domácí košíčky na muffiny z pečicího papíru. Vystřihněte čtverec papíru o velikosti přibližně 12×12 cm a vytvarujte jej tak, že jej ohnete přes dno sklenice, které je o něco menší než dno prohlubní v muffinové formě.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.