Oblíbené položky

Úvodní strana » Prohlášení

Prohlášení

Provozovatelem webu Lékárna.cz je společnost Pears Health Cyber, s.r.o.

Ochrana osobních údajů

Nákup na stránkách www.lekarna.cz může být podmíněn poskytnutím některých osobních údajů uživatelů. V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje budou plně zabezpečeny proti zneužití. Data budou uchovávána a nebudou sdílena s aplikacemi třetích osob. Poskytnuté osobní údaje prohlašuje provozovatel za důvěrné a budou provozovatelem využity výhradně v rámci zpracování nutného pro uzavření a plnění smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím. Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudou nadále zpracovávány.

Komunikace

Pokud potřebujete provozovateli webu sdělit nějakou informaci, použijte prosím některý z kontaktů uvedený v Kontaktech.
Zákaznická linka 466 444 233 je zpoplatněna: z pevné linky za cenu místního hovoru, z mobilního telefonu dle tarifu zákazníka.
Provozovatel si vyhrazuje právo zaslat potvrzení o přijetí objednávky, kopie této objednávky a informaci o distribuci na e-mail zákazníka předaný v rámci objednávky. Tato komunikace není považována za nevyžádanou komunikaci (SPAM).

Právní minimum

Nelékové přípravky, které je možné nakoupit v internetovém obchodě Lékárna.cz nejsou určeny k léčbě nemocí. Nacházejí využití v oblasti kosmetických přípravků pro ochranu, čištění a zlepšení stavu pokožky, v případě potravních doplňků nahrazují nedostatek určitých látek, jako jsou vitaminy, minerály, stopové prvky apod. Zodpovědnost za jejich působení nese výrobce. V případě dlouhotrvajících potíží a zhoršování zdravotního stavu se obraťte na lékaře či lékárníka.

Nejprodávanější značky

Akční nabídka do vaší schránky

Výhodné nabídky nemusíte hledat, pošleme vám je e-mailem.

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.

Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám