Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
59 Kč

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
69 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
96 Kč

Prémiová s vysokým obsahem 70 % kakaa pro skutečné milovníky kvalitní…
45 Kč

Novinka
Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Každý kousek této čokolády je perfektní rovnováhou mezi citrusovým…
135 Kč

Elegantní pralinka s ovocnou náplní a výraznou chutí potěší každého,…
89 Kč

Tabulka s plnou chutí a jemnými tóny nabízí harmonický zážitek pro ty…
123 Kč

Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…
65 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Prémiové pralinky spojují intenzivní chuť 70% hořké čokolády s…
89 Kč

Intenzivní tabulka čokolády s ovocnými tóny nabízí vyvážený chuťový…
137 Kč

Prémiová lahůdka z kakaové hmoty s jemnými oříšky, vhodná k přímé…
122 Kč

Lahodné pecky z kvalitní tmavé pochoutky skvěle poslouží při pečení,…
95 Kč

Novinka
Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…
80 Kč

Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
105 Kč

Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…

Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.

Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…

Lahodná s jemnou chutí a s 71 % kakaa, bez emulgátorů, sóji a slazená…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.